Agnieszka
Jesteśmy bardzo zadowoleni po wczorajszej kolacji - jedzenie wyśmienite, jeszcze lepsze wino, a obsługa fenomenalna z ogromną wiedzą na temat produktów.
Źródło:
Jarek Pawlik
Fajne miejsce z klimatem zgraną załoga i pyszna kuchnia. Małe dania jak tapasy więc trzeba wziąć kilka do podziału, ale są też większe dania. Karta jest zmieniana co jakiś czas. Na pewno wrócę spróbować czegoś innego. Gorąco polecam.
Źródło:
Andrzej
Od dawna się wybieraliśmy mając okazje wcześniej spotkać Piotra - założyciela na kilku degustacjach. Ale krok po kroku : przystawki: pomidor i straciatella - must have, krem z groszku i bobu rewelacja, przyzwoite krewerki. Tatar super. Kaszanka / robiona na miejscu genialna - ogórki z ndują super. Na główne / jagnięcia - takiej nie jadłem. Makaron a krabem i rybą bajka. Zabajone bomba plus przyzwoite sery. Dobry Armagnac na digestif.
Źródło:
Natalia Gogolewska
Ładne miejsce z vibem trochę jak bibenda, bazuje na winie i małych daniach. Jadłam cute mac n cheese czyli kremowy środek w skorupce z panko. Tluste i trochę mdłe wiec widze potencjał do parowania z kieliszkiem wina. Mała ilość wiec idealna na przekąskę. Dobry serwis ☺️
Źródło:
Justyna
Fajny klimat, doskonałe doradztwo w zakresie doboru wina i bardzo dobra obsługa. Karta z jedzeniem krótka i przejrzysta. Jedzenie było fajnie podane, ale to zamówione nie porwało smakiem (m.in. tatar z krewetek z fenkułem) Niemniej jednak chętnie wrócę i spróbuję czegoś innego :)
Źródło:
Piotrula K
Zdecydowanie polecam ;) bywałem tu w innej restauracji, ale ta dzisiejsza w niczym mnie nie zawiodła. Najbardziej pod wrażeniem jestem z selekcji win. Coś cudownego, pysznego… naprawdę warto odwiedzić.
Źródło:
Magdalena Sumińska
Świetne miejsce, przepyszne jedzenie, rewelacyjna obsługa! Topowe miejsce na mapie Warszawy. Dziękuję za przemiły wieczór :)
Źródło:
Mateusz Madejski
Fenomenalne jedzenie, wino i obsługa szybko sprawiły, że jest to moje ulubione miejsce, żeby świętować wszystkie małe sukcesy.
Źródło: