Weronika Maria
Bardzo klimatyczne miejsce z rewelacyjnym jedzeniem. Jedne z lepszych placków po węgiersku. Dania przygotowywane ze smakiem. Porcje naprawdę spore. Polecam!
Źródło:
Krystyna Janda
Miejsce godne polecenia każdemu, super klimat do zjedzenia pysznej kolacji i spędzenia czasu w nietypowym klimacie. Wrócimy tam na pewno 🙂
Źródło:
Jakub Karwacki
Świetna restauracja, zarówno od strony kuchni czeskiej jak i polskiej. Zupa czosnkowa genialna. Nie zrobiłam zdjęcia smażonego sera, ale też był fenomenalny - bardzo duża porcja w przystępnej cenie. Obsługa sympatyczna, choć na początku pani w blond włosach miała trochę opory z przydzieleniem nas do stolika. Trochę mało komunikatywna, ale na początku, potem już było bardzo miło. Bardzo polecam. Jedzenie jest przepyszne.
Źródło:
Ewelina Tulula
Wybraliśmy się tutaj z narzeczonym na późny obiad oraz deser i oba posiłki nam bardzo smakowały, porcję były duże za niewygórowaną cenę i co najważniejsze podane ciepłe. Na same potrawy nie czekaliśmy długo co dodatkowo Nas zaskoczyło (jak na niedzielne popołudnie). Obsługa na sali miła i uśmiechnięta.
Źródło:
E. G.
Jak zawsze fantastyczne jedzenie i dobre piwko. Jedyna uwaga - o ile sama jestem fanką sabriny carpenter, o tyle do Kuźni jej muzyka pasuje jak pięść do nosa. Warto by jednak dostosować muzykę do atmosfery miejsca, a nie osobistych sympatii
Źródło:
Magdalena Walczak
Naprawdę dobry, typowo czeski smażony ser z sosem tatarskim. Lokal ukryty w nasypowym ciągu pubów i trochę niepozornie wyglądający, ale serwujący pyszne jedzenie i dobre piwo.
Źródło:
Ewa Sapek
Mega porcję. Dobre drinki, piwa z kija. Jedzenie pyszne. Obsługa super! Przyprowadzam tu sporo gości ;)
Źródło:
Malgorzata Stanislawska
Jedzenie bardzo pyszne. Polecam placka po węgiersku z wołowiną lub smarzony ser camembert do tego bukiet różnych surówek. Wszystko pycha. Porcje mega. W jesienne dni można rozgrzać się pysznym grzańcem na miodzie. Do godziny 16 dla niektórych potraw obowiązują ceny lunchowe.
Źródło: