Галина Наумик
😊Bardzo przyjemnie jest spędzać weekendy w tej restauracji. Miła atmosfera, dobra kuchnia i obsługujący personel. Szczególnie chciałabym wyróżnić kelnerkę Neteli – jej urok profesjonalizm i podejście do klientów😉❤️🎈
Źródło:
Krzysztof Radomski
Smaczne jedzonko, sympatyczna obsługa, kerner bardzo ogarnięty - znał składniki dań, umiał doradzić nie przesadzając.
Źródło:
Dark Nes
Bardzo dobry burger z dzika polecam ciekawy smak, dobrze przygotowany, super boczek. Całość w ciemnej bułce daje ciekawy wygląd. Sos do frytek bardzo dobry. Napewno miejsce do ponownych odwiedzin. Ciekawy wystrój. Polecam
Źródło:
Krzysztof Kozubowski
Wspaniałe jedzenie, wyśmienita atmosfera, dania na miejscu przygotowywane na miejscu. Jesteśmy któryś raz i za każdym razem super. Przybywajcie 😀
Źródło:
M Dworniak
Zorganizowałam spotkanie urodzinowe na 9osob. Wszyscy zadowoleni. Jedzenie pyszne. Obsługa bardzo miła. Ceny przystępne. Miejsce mile klimatyczne. Polecam!!
Źródło:
Magda LZ
Miła pani kelnerka, profesjonalna obsługa, ładne wnętrze, a co najważniejsze - smaczne jedzenie. Zamówiłam pieczonego królika. Mięso było smakowite, jak również robiony na miejscu makaron. Pycha. Zupa myśliwska i przystawka Julienne także smaczne :) Polecam
Źródło:
Bartosz S.
Zupa rewelacja, drugie danie perarda a kawa super aromat, klimat nie do opisania wszystko na duży plus.Polecam to miejsce :)
Źródło:
Katarzyna Frucz
Piękne miejsce o bardzo fajnym klimacie. Bardzo dobra soljanka, ciasto do pierogów aksamitne i cieniutkie. Placki ziemniaczane dobrze wysmażone, nietłuste. Bardzo dobre jedzenie, kelnerka profesjonalna i przyjazna.
Źródło:
Leszek Pudełko
Dobre zupy (solanka i rosół). Natomiast stek podawany na kamieniu powinien być 2, 3 razy grubszy. W tym przypadku szybko traci soki. Drogawo. Kiepski wybór piw.Knajpa nadrabia klimatem. Zdolna wokalistka w sobotę na żywo. Mila obsługa.
Źródło:
Krzysztof Szemiot
Pyszne jedzenie, przynajmniej zupa solanka i stek z sarniny.Uwaga do steku dla niewtajemniczonych (to ja do drugiego kawałka mięsa): to jest stek „zrób to sam” albo raczej dokończ go sam. Chcesz surowy - zdejmij z kamienia od razu, chcesz dobrze wypieczony - poczekaj chwilę i zdejmij jak gotowe.Albo jedz od surowego do dobrze wypieczonego w ciągu biesiady :-)
Źródło:
Sylwia Matras
Zarówno jedzenie jak również obsługa na najwyższym poziome😊Pani obsługująca nasz stolik z bardzo dużym wyczuciemDania przygotowane szybko, ze świeżych produktów😊Warto wejść i spróbować 😊😊😊
Źródło: