Cristhian Di Giacomo
Jako Włoch mieszkający w Polsce mogę śmiało powiedzieć, że to jedna z nielicznych pizzerii, które naprawdę oddają autentyczny neapolitański smak. Ciasto jest lekkie, dobrze wyrośnięte i idealnie wypieczone w piecu opalanym drewnem. Składniki są wysokiej jakości, a smak – po prostu rewelacyjny. Obsługa miła, a atmosfera bardzo przyjemna. Prawdziwy kawałek Neapolu z dala od domu!
Źródło:
Bartek Em
Zostawiam 5 gwiazdek. Pizza bardzo dobra, składniki wysokiej jakości, ciasto dobrze wypieczone, ale nadal sprężyste. Pięknie dopieczone boki i spód. 😉 Dobra i prawdziwa pizza. Chętnie tu wrócę. 😉
Źródło:
Olgierd
W nazwie pizzerii jest 2.0, zastanawiałem sie dlaczego? I teraz juz wiem, TO JEST INNY LEVEL! Wszystkie skladniki dobrane idealnie, super oliwa, prosciutto smakuje jak nigdzie, sery tez super! Po prostu inny wyższy level;). Najlepsza napoletana w Warszawie!
Źródło:
Weronika Itylenatenteman
Jak dotąd, najlepsza pizzeria w Wawie. Sama w sobie naprawdę dobra (sos z gorgonzoli - super pomysł. Nduja na pizzy podpieczona: miała lekką skorupkę i wciąż była miękka, czyli była perfekcyjna). Wszystkie składniki są dobre, aromatyczne.Zabrakło mi: oliwy czosnkowej silnie czosnkowej (ogólnie jest, ale czosnku prawie nie czuć), więcej świeżej bazylii na margaricie (opcja z posypaniem parmezanem też jest dobra) i chociaż z 2-6 drinków do wyboru.Piec jest na gaz.
Źródło:
Aleksandra Kazienko
Pizza przepyszna! Zdecydowanie wyjątkowa, dzięki świeżym składnikom oraz ciastu, które jest za razem chrupkie i miękkie! Brawa dla właściciela za dokładanie wszelkich starań by obsłużyć swoich gości na najwyższym poziomie!
Źródło:
Anna
Bardzo dobra pizza 🍕 super składniki. Miła obsługa. Cena ok w stosunku do jakości. Smakowo lepsza niż w bardziej popularnych lokalach.
Źródło:
Kobiocc
Pizza dobra, szczególnie sos wyjątkowo smaczny, cena w porządku, nie zauważyłem żadnych minusów
Źródło:
Marina Hawrylenko
Jestem po prostu zachwycona bo to jest najlepsze pizza po całej Warszawie. Jedynie co mi zabrakło to że nie ma kartki(menu) na napoi
Źródło:
Myroslava Kvitchuk
Ta włoska pizzeria to absolutna perełka! Jesteśmy stałymi klientami, ponieważ jakość ich pizzy jest nie do pobicia. Ciasto jest idealne a składniki świeże i smakowite. Niezależnie od tego, czy wybieramy klasyczną Margheritę czy eksperymentujemy z bardziej nietypowymi smakami, zawsze jesteśmy zachwyceni. Ulubiona jest ostra (zapomniałam nazwę). Polecam!
Źródło:
Tomasz Osmański
Bardzo dobra piccorka. Jedna z lepszych jaką jadłem. Ciasto pyszne, składniki wysokiej jakości co było czuć podczas przeżuwania. Wczoraj miałem przyjemność przypadkowo po paru piwkach zajść w tą miejscówkę. Polecam szczerze.
Źródło:
Maciej Czajka
Najlepsza pizza w Warszawie, robiona przez prawdziwego Neapolitańczyka. Miejsce jest trochę meh, obsługa też ale sama pizza jest niesamowita. Jak pojedziecie do Neapolu dostaniecie dokładnie taką samą.
Źródło: