Kuba Marciniuk
A więc jedzenie jest dobre ja wzięłem fryto kebab i tortilla była chrupiąca a frytki i mięso dobre obsługa jak zawsze mieszany mieszany ale klimat nie mój
Źródło:
Break Dance
Bardzo dobre, krawtowe mięso. Serdeczna i uśmiechnięta obsługa. Wziąłem standardowego lawasza i się najadłem. Sos ostry na prawdę ostry.Polecam!
Źródło:
Anna M
Bardzo spoko kebab! Dobre mięso, czuć że coś lepszego niż tzw. „Kula”.Jedyne za co chciałabym odjąć pół gwiazdki to dość tłusty lawasz, ale tłusty nie z mięsa tylko trochę jakby go posmarowano olejem.Na plus to że był dość lekki - nie był napchany kapustą i zalany sosem. Będę wracać i życzę lokalowi powodzenia! :)
Źródło:
M B
Kebab pyszny! Jest kilka rodzajów do wyboru, wziąłem ostry na grubym, może trochę na górze zabrakło sosu, ale dół był w punkt i nie pływał. Kawał porządnej szamy! Zasłużone 5* , co rzadko daję, a zwykłe "kule mocy" dostają u mnie 1 bez jedzenia. Tutaj nie ma lipy, zdecydowanie warto!
Źródło:
Bartosz Syska
Kebab bardzo smaczny, warzywa świeże, brakowało mi w tych okolicach dobrego kebsa z tego typu mięsem, rzemieślniczym. Właściciel bardzo sympatyczny, będę wpadał po sąsiedzku, polecam ! :)
Źródło:
Ewa.P.
Było pysznie, wreszcie dobry kebab i w normalnej cenie na Grochowie. Byliśmy w dniu otwarcia przed 22, wszystko świeże, a właściciel mimo widocznego zmęczenia uśmiechnięty i bardzo uprzejmy. Polecam!!!
Źródło:
Aneta Gabara
Jedzenie na najwyższym poziomie różnorodność wyboru dań mięso genialne kraftowe jeden z najlepszych kebabów jakie jadłam będę stałym klientem
Źródło:
Oliwia Błaszkiewicz
Przepyszne mięso zarówno kurczak jak i wołowina. Super bułka, nie taka typowa sucha buła jak ładują w typowym kebabie
Źródło:
Piotr Małyszko
Najlepszy kebab w okolicy. Dla mnie trochę za dużo sosu, ale mieso i dodatki bardzo dobrej jakości. Fajnie gdyby dali sosy na stolik do polewania samemu i dawali ich mniej do środka.
Źródło:
riley patterson
(Przetłumaczone przez Google) Pyszny kebab rzemieślniczy, miła obsługa(Wersja oryginalna)Delicious crafted kebab friendly staff
Źródło: