Jowita Wojdyła
Przepyszne lody, smaki zmieniają się praktycznie codziennie! Nie jadłam chyba lepszych w Krakowie!!
Źródło:
Юлия Рябошапка
Smaczne lody wysokiej jakości 👍 próbowałam borówkowe - pycha! Będę wracać po kolejne smaki☺️
Źródło:
Kinga Wojciechowska
Pyszne lody i miła obsługa. Ostatnia nowość smak tonik z miętą to hit 🤩. Dobrze mieć takie miejsce na Podgórzu 🥰
Źródło:
Rafał Dz.
Świetne lody, iście Mistrzowskie :) Nie jest to sieciowa firma napompowana marketingiem nie mająca nic wspólnego z smakiem i świeżością produktów , to są po prostu dobre tradycyjne lody, robione ręką mistrza z dobrych naturalnych składników. Mają swój niepowtarzalny smak zawsze jak jadę to staje i na Starowiślnej i u Braci Hodurek i co tam kalorie :). Tylko nie rzućcie się błagam bo znów będzie trzeba stać w kolejce aż z pod kościoła
Źródło:
Tomasz Franieczek
Smaczne nie przesłodzone lody, oryginalne smaki i gałka taka "od serca". Niedrogo. Przed lokalem ławeczka. Miejsce godne polecenia smakoszom lodów.
Źródło:
Aleksandra Juchnowicz
Lody bardzo smaczne, naturalne i w wielu zaskakujących smakach. Nie brakuje też tradycyjnych odsłon, ale warto spróbować nowych smaków np. bazylię z pomarańczą.
Źródło:
Grzegorz Pruś
Zgadzam się z hasłem reklamowym: tradycyjnie najlepsze 😋Pyszne lody, w dobrej cenie, warto spróbować. Na pewno nie pożałujesz!
Źródło:
Marcin Rzepka
Super. Za każdym razem coś nowego. Smaczne lody. Zwykle jeden sorbet. Także coś bez laktozy i fit. Polecam
Źródło:
Olus -ia
Cudowne lody, troszkę się obawiam wystawić najwyższą ocenę żeby nie spadła ta znakomita jakość kiedy pojawią się tam tłumy takich łakomczuchów jak ja 😉
Źródło:
Hubert Muller
Nie są to lody w stylu włoskim a więc niezbyt tłuste. Raczej nawiązują do "polskiej szkoły" smaków jakie będą kojarzyć z dzieciństwem ludzie urodzeni w latach '80. Mnie bardzo ten smak odpowiada
Źródło:
Aleksander Rednaskela
Według oceny mojego języka to najpyszniejsze lody jakie można zjeść w Krakowie. A konkurencja jest bardzo godna. Ich dużą zaletą jest to że nie są przesłodzone.
Źródło: