Filip Nowak
Odwiedzam ten bar od lat. Niezłe azjatyckie jedzenie w niewielkich cenach. Nie jest to oczywiście standard restauracji, ale nie po to się przecież do "chińczyka" chodzi. Ważne, że jest smacznie i nigdy problemów gastrycznych po jedzeniu tam nie miałem. Klimat knajpy przypomina minione czasy, co jednym może się podobać, a innym nie. Dla mnie ok, ogólnie polecam.
Źródło:
Łukasz Maszkiewicz
Bardzo klimatyczne miejsce, czas się tu zatrzymał dobrych kilkanaście lat temu :) Jedzenie bardzo dobre, duże porcje, szybka obsługa i odpowiednio niskie ceny. Polecam osobom, które lubią spokojne i nie ociekające złotem miejsca z unoszącą się w powietrzu najlepszą atmosferą :) zdecydowanie 5/5!
Źródło:
Andrew
Dobre żarcie, tanie piwo, klimat bez zmian od wielu lat. Właściciel czasem też wypije, ale to nie restauracja z gwiazdką Michelin.
Źródło:
Dawid Osial
Jeden z lepszych(tanich) chińczyków w Warszawie, ale dzięki wnętrzu możemy cofnąć się o 30, może 40 lat wstecz.
Źródło:
szymonvr
Najlepszy kurczak w 5 smakach w mieście;-))) za każdym razem jak jestem w okolicy to nie odmowie sobie tej przyjemności.
Źródło:
Diabolina Diabolina
Jedzenie pyszne , ceny przystępne , można napić się piwka i mocniejszych trunków, luźna atmosfera , dużo miejsca . Z obsługą i wystrojem troche gorzej ale da się to znieść. Polecam na wyjście ze znajomymi jak i nawet wyjście samemu na szybki posiłek .
Źródło:
Malwina
Smaczna kuchnia. Brak dostaw ale i tak warto spróbować zupełnie inne smaki oraz wybór dań. Polecam.
Źródło:
Michał
Jedzenie szybko przygotowane. Smaczne. Duze porcje. W środku bez przykrych zapachów dla tego typu miejsc. Czysto. Jeden z lepszych „chińczyków”.
Źródło:
sad
Uwielbiam to miejsce. Porcja surówki konkretna, że człowiek najedzony. Sosy przepyszne. Kurczak chrupiący też psychota. Polecam ️️️
Źródło:
Konrad
Od 3-4 lat dosyć często odwiedzamy lokal. Zamawiamy jedzenie na miejscu i n wynos. Nigdy się nie zawiedliśmy. Jedynym minusem jest brak płatności kartą
Źródło:
Kami
Porcję są mega duże i bardzo smaczne, obsługa miła. Na danie nie czekamy dłużej jak 5-10 min. Powala typowego chińczyka. Polecam.
Źródło: