Gosia W
Bardzo ciepły wystrój. Jako czekadełko dostaje się pastę z bakłażana i chleb (ciemny i bagietkę). Pluma z iberyjskiej wieprzowiny była bezbłędna. Przepyszny był także deser z płynną czekoladą w środku. Bardzo podobało mi się to, że herbata była podawana w dzbanku w baaardzo rozsądnej jak na restaurację cenie.Polecamy! Już planujemy powrót ;-)
Źródło:
M
Przepysznie, obsługa na najwyższym poziomie, cudowny klimat i całkiem przystępne ceny. Pięknie udało się to połączyć :) Muala!
Źródło:
Patrycja Kasprowska
Byłam 3 razy i nigdy się nie zawiodłam.Miejsce, gdzie człowiek czuje się jak w domu. Każdy posiłek przygotowany z dużą starannością, wysoka jakość składników.Pan Michael cudowny człowiek, który za każdym razem był obecny i starał się z każdym gościem zamienić dwa słowa.
Źródło:
Johny Brawo
Bardzo fajne klimatyczne miejsce. Jedzenie bardzo dobre polecam grillowanego miecznika. Świętowaliśmy z mojej partnerki urodziny. Obsługa spisała się na medal. Przygotowali nam dodatkowy deser ze świeczką urodzinową. Na terenie restauracji w ogrodzie mieszka wiewiórka.
Źródło:
Patryk Zawadzki
Smakowite i niesamowite doznania. Kulinarna podroz z fantastycznym zakonczeniem. Polecam goraco 🥰❤️
Źródło:
Magdalena Żbikowska
Jedzenie przepyszne...zdecydowanie warto próbować i przystawki i dania główne i desery , bo zdecydowanie warto, a na szczęście porcję są elegancko wystarczające 😉
Źródło:
Szymon Oparcik
Bardzo bardzo fajne miejsce na kulinarnej mapie. Jedzenie bardzo smaczne, pięknie podane. Desery jajeeeee zwieńczenie pysznych dan. Ja po fondancie odleciałem do innej krainy. Spotkanie z szefem live bezcenne. Zdecydowanie polecam.Ceny warszawskie - za przystawki, danie główne, desery, drinek oraz karafka Sangrii na 5 osób wyszło średnio 150 zł/osoba.
Źródło:
Krzysztof Zakrocki (Khyho)
Pyszne jedzenie, bardzo fajny klimat, cicha, spokojna okolica. Najlepszy tatar i polędwica jakie jadłem! Porcje mogłyby być odrobinę większe, a obsługa odrobinę szybsza, bo na sam obiad z deserem spędziliśmy prawie 3h. Myślę, że to przez przepełnienie, bo byliśmy akurat podczas pory obiadowej ale to drobna rzecz do dopracowania.
Źródło:
Małgorzata Łukianow
Wspaniale miejsce, wyśmienity tatar i moelleux czekoladowe.Swobodna atmosfera oraz, ku naszemu zaskoczeniu, rozsądne ceny jak na taki standard dań.
Źródło:
Edyta S (Edyta S.)
Jedzenie pyszne, dopracowane w każdym szczególe i pięknie podane. Cudowny klimat restauracji- bez sztucznego zadęcia. Całość dopełnia krzątający się Michel Moran. Wrócę z pewnością i to wkrótce.
Źródło: