Piotr Gąska
Zamówiłem kebab w lawaszu. Mięso smaczne, odpowiednio zbilansowane z warzywami, które były świeże i również niczego im nie brakowało. Rozmiar XXL odpowiedni żeby się najeść, ale nie przejść. To co zauważyłem porównując do innych kebabów, to mniejsza ilość sosów niż w standardowym polskim kebabie. Dla mnie było to na plus, bo mięso było naprawdę dobre i można je było poczuć, a sosy stanowiły dodatek, nie dominując smaku potrawy.
Źródło:
Piotr Ciszewski
Skromny lokal usytuowany na starej Ochocie, oferujący mięso o wyjątkowej jakości.Cenowo porównywalny do najlepszych kebabów w Warszawie, chociaż moim zdaniem, nie bez powoduZa 25 złotych zakupiłem Kebab XL - mięso dobrze przyprawione i odpowiednio przypieczone, wyczuwalny baraniny. Pomimo niepozornego wyglądu lokalu, doznanie smakowe okazało się niezwykle pozytywne. Osobiście uważam, że jest to najlepszy kebab w okolicy.
Źródło:
Czapa 98
Dzisiaj wziąłem na testa lawasz rozmiar L , mięso bardzo dobre wyraziste w smaku, sosy w lodówce do wyboru. Kebaba mogę śmiało polecić, trochę już w stolicy ich zjadłem :DObsługa bardzo miła z gościnną herbatką po turecku.Pozdrawiam!
Źródło:
Michal Z
Klasyczny turecki kebab, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Kompletnie inny niż sieciowki, miejsce z duszą. Mila i sprawna obsługa. Bogate menu, można zamówić na wynos i płacić kartą.
Źródło:
Kacper Bartosik
Najlepszy kebab na Ochocie a i top 5 w Warszawie. Genialne mięso, świeże warzywa, niedługi czas oczekiwania i fajny wybór dań. Jedyne co to kapkę więcej sosu by zrobiło robotę. Mega polecajka!
Źródło:
suhanski
Uwielbiam Mavi, pycha. Może troszkę za suche mięso się zdarzy, natomiast w całości z ich sosami i lawaszem jest coś autentycznego w tym miejscu, do tego świeże warzywa (pomidor, sałata lodowa, cebula) - smakuje to po prostu świetnie.
Źródło:
Łukasz Prusinowski
Bardzo fajny kebsik. Świetne mięso plus fajny lawasz, bardzo smacznie im to wychodzi. Zalecam poprosić o trochę więcej sosu, gdyż w standardzie jest go troche za mało.
Źródło:
Łukasz Macniak
Zamówiłem na wynos przez pyszne.pl. Dwa kebaby w lawaszu dojechały lekko już zimne, ale totalnie mi to nie przeszkadzało jak już spróbowałem. Mięso mieszane, wołowina i kurczak przepyszne. Lawasz z ciasta nie zapycha, surówka przyjemna i nie jest to kapusta. Na pewno najlepszy na Ochocie. Już jestem ciekaw jak smakują inne dania.
Źródło:
Darek
Oj widzę tu kandydata do pierwszej trójki najlepszych kebabów w Warszawie czyli Efes, Esnaf i teraz Mavi. Poprzeczka zawieszona naprawdę bardzo wysoko. Zdecydowanie najlepszy placek (lawasz) z całej "trójcy". Polecam w ? procentach, bardzo zbliżony do Efesa, wtajemniczeni wiedzą czemu.
Źródło: