Natalia Kuzioła
Smacznego jedzenie w dobrych cenach 😋 Smash i kanapka z żebrem bardzo nam smakowały i najedliśmy się do syta. Frytki z batatów były świetnym przełamaniem 👌 Napoje również bardzo na plus, w dobrej cenie duża szklanka lemoniady oraz cappuccino. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny 👌
Źródło:
Łukasz Hajkowski
Bardzo dobre burgery i steki z siekanej wołowiny. Obsługa bardzo sympatyczna i szybka mimo godzin lunchowych.
Źródło:
Maya
Obsługa mimo później godziny bardzo miła i przyjemna. Jedzenie dostałyśmy szybko i było naprawdę dobre. Niska cena przyciąga jeszcze raz. Frytki, burger, ziemniaki i stek strzał w dziesiątkę. Drinki też dobre i mocne.
Źródło:
Krzysztof Sewastianowicz
Przyjemnie, chodziła za mną kanapka z pastrami i spełniłem swoją zachciankę. Steki też dobrze wyglądały i można kupić kawał mięsa na wynos. Tylko czemu brak piwa? PS. Chociaż jak patrzę na inne zdj. to u mnie połówka biedna 😅
Źródło:
Kamil Figarski
Fenomenalne miejsce. Bardzo dobre jedzenie, smaczne kompozycje - burger z pastrami oraz Tatar z sosem truflowym zrobiły na mnie wrażenie. Należy nadmienić cudowny colesław oraz ziemniaczki zapiekane.Bardzo polecam.
Źródło:
Anna Skrobutan
Bardzo smaczne mięso na burgery, dodatki dobrej jakości, bułki nie jadłam ale osoba, która jadła mówi, że pyszna :) kelner starała się z zamówieniem i je potwierdził ale i tak przyszły nie w takich stopniach wysmażenia jak zamawialiśmy. Napoje w bardzo przyzwoitych cenach, lemoniada 500 ml 15 zł, espresso 8 zł.
Źródło:
Bart
Powiedzieć ze to dobre miejsce do polecenia to jak nie powiedzieć nic. Jedzenie pyszne, Panie z obsługi przemiłe i uśmiechnięte. Zdecydowanie do zobaczenia 😉
Źródło:
Richard Hade
Najlepsze mięso w Warszawie. Autorskie kanapki w mistrzowskim połączeniu smaków, zresztą tym, którzy interesują się dobrym jedzeniem wystarczy tylko jedno - szefem kuchni jest Andrzej Andrzejczak, co gwarantuje najlepsze streetfoodowe doświadczenie 🔥
Źródło:
Wojtek Tworzyński
Jedliśmy steki z wołowiny Wagyu - polędwica i Rib Eye (medium-rare). Mięso wyśmienite, rozpływa się w ustach. Warto spróbować, choć teraz ciekaw jestem porównania z ich "standardową" argentyńską wołowiną. Steki dobrze przyrządzone, choć już nieco chłodne przy podaniu.Niestety brak wyboru win - jedynie jakieś Cabernet za 15 zł, ale nie próbowaliśmy.Rachunek za dwie osoby za steki z dodatkami 410 zł, bez napojów.
Źródło:
Paweł Kowaliński
Ogólnie klasyczny burger jest 10/10. Najlepszy jaki jadłem a jadłem sporo. Byłem kilkukrotnie i wszystko zawsze mega dobre.
Źródło:
Maciej Lewiński
Najlepsze pastrami w mieście. Steki też dają radę, ale kanapki miażdżą całą warszawską fast foodową gastronomię
Źródło: