Sebastian Kowalczyk
Prywatna gastronomia na najwyższym poziomie! Dania przygotowane przez Miłosza serwowane były z niesamowitą starannością i pasją, zachwycając walorami smakowymi jak i estetyką kompozycji dań na talerzu. Polecam!
Źródło:
Radoslaw Kalisz
Wspaniale dobrane menu typu tapas z nietuzinkowa forma przygotowania owoców morza, połączenie formuły przystawek typu finger foods z ciepłymi daniami z grilla. Zachwycająca obsługa. Indywidualne podejście do tematu. Zdecydowanie polecam.
Źródło:
Magdalena Gąsior
Polecam usługę cateringu u Pana Miłosza. Zdecydowaliśmy się na wyserwowania szynki hiszpańskiej (jamón) podczas przyjęcia ślubnego dla naszych gości, w tym sporej części Hiszpanów. Goście byli zachwyceni jakością produktu i usługi, a zwłaszcza szybkości i precyzji krojenia. Od siebie dodam, że współpraca z Panem Miłoszem to czysta przyjemność! Serdecznie polecam.
Źródło:
Janusz Trawel
Smak kraftowego kotleta schabowego od Pana Miłosza będę pamiętał do końca życia. Rzemieślnicze ziemniaki przyprószone koperkiem własnej produkcji również prezentowały się znakomicie na talerzu. Natomiast autorska interpretacja zasmażanej kapusty z ogródka babci Jadzi wystrzeliła moje kubki smakowe w kosmos. Kompot z sezonowych truskawek, nasza polska sangria :) podany do tego zestawu obiadowego smakował lepiej niż argentyński Malbec. Ogólnie git, może trochę za mało soli.
Źródło:
Katarzyna Krawczyk
Uczestniczyłam w prywatnej kolacji przygotowywanej przez Pana Miłosza. Mówiąc szczerze była to uczta nie tylko dla podniebienia, ale również dla oka.Jedzone bylo:Małże Św. JakubaTatar z tuńczykaZupa cebuloweKaczkaMus czekoladowy ze świeżymi owocami.Wszystko smakowało wybornie, podane w niezwykle estetyczny sposób.Pan Miłosz w moim odczuciu to kulinarny wizjoner, pełen pomysłów, innowacyjnych koncepcji, profesjonalny i komunikatywny.Serdecznie polecam.
Źródło:
Hipi Hipi
Gotowania można się nauczyć i kucharzem można zostać, ale Miłosz Cichoń jest zdecydowanie kilka pozycji wyżej niż każdy inny kucharz. Nietuzinkowe smaki, kwieciste kompozycje potraw i nieoczywiste dodatki sprawiają, że zaskakuje za każdym razem. Gorąco każdemu polecam !
Źródło:
Kasandra Zawal
Niewielu jest ludzi, którzy z tak ogromną pasją wykonują swoją pracę. Miałam przyjemność próbować różnych dań spod ręki Miłosza i za każdym razem było to niesamowite doświadczenie kulinarne (a jak on pięknie opowiada o przygotowanym jedzeniu!). Polecam całym sercem.
Źródło: