Apoloniusz Zgórz
Rzemieślniczy gyros bardzo dobrze przyprawiony surówki również bardzo świeże i dobre fajna odskocznia od kebabów
Źródło:
Anna Kowalska
Rewelacyjny gyros, jedyny taki w Elblągu. Wszystko świeże, mięsko smacznie przyprawione, przepyszny sos czosnkowy (nie gotowiec z butelki), przepyszne bułki. Każdy gyros przygotowywany z pietyzmem, (ktoś powie wolno:)). Widać, że właściciele wkładają dużo serca w swoją pracę i dbałość o klienta. Oby tak dalej. Polecam gorąco!
Źródło:
Rafał Nathan Algren
Świetne hamburgery od 20 lat, zwłaszcza z opcją dopłaty za mięso z gyrosa zamiast kotleta! Cena gyrosa być może troche odstaje od lokalnych budekz kebabem, jednak gyros to zupełnie inna jakość i rodzaj mięsa..A co najważniejsze, mamy pewność że produkty są świeże i niezmiennie smaczne!
Źródło:
Lukasz zzz
Z zewnątrz typowa budka jak z lat 90 ( Oczywiście czysto ). Natomiast gyros w bułce bajka - 6 + ( własne mięso ). Byłem tu pierwszy raz ale na pewno nie ostatni. Polecam
Źródło:
Iwona U.
Najlepszy gyros w bułce od prawie 30 lat. Karkówka pierwsza klasa, z perfekcja przygotowana przez właściciela. Surówki mega smaczne. Serdecznie polecam!
Źródło:
Krzysztof Rutyna
Jadam tu od szkoły, to jest od 1999r, cały czas ten sam super smak, mięso świeże chyba karkówka, a zresztą napewno kto spróbuje to się nie zawiedzie. Pozdrawiam właścicieli.
Źródło:
Szymon
To miejsce jest jednym z najlepszych pod względem smaku oraz jakości.Mięso przygotowuje właściciel, Burgery są niesamowite. Gyros oraz hot dog także pychotka.Polecam :)
Źródło:
Michal Kolad
Jeśli chcesz poczuć smak prawdziwego mięsa, a nie mrożonki dobrze trafiłeś. Jak dla mnie najlepszy gyros w mieście, a potem długo długo nic. Polecam na pewno się nie zawiedziesz.
Źródło:
Włodzimierz Cebula
Najlepszy gyros w całym Elblągu i okolicy. Polecamy, jeżeli na gyrosa to tylko tam. Wszystko świeże i przepyszne.
Źródło:
Mat Bon
Najlepsze gyrosy i hamburg w miescie.Bardzo sympatyczni wlasciciele,pamietaja stalych klientów,wszystko swieże,lokal czysty.Mozna placic kartą.Polecam
Źródło: