Ireneusz
Fajne miejsce na zdrowe zakupy zdrowych ekologicznych warzyw i owoców. Dla mnie dwa stoiska są mega - ryby i drugie to stoisko włoskie
Źródło:
Monika
Rewelacja! Atmosfera sprzedawców wspaniała, jakoś produktów bardzo dobra. Pieczywo, owoce, warzywa, wędliny, ryby ciasta, chałwa - świetne! Wszystko w jednym miejscu z parkingiem, warto tu regularnie przyjeżdżać.
Źródło:
MaJula89
Cuda, zawsze z mezem rano w sobote odwiedzamy - wszystko swieze. Stoisko Włoskie (ave cannoli i salami picante) lokalni rolnicy (Pan Elvis zawsze z poczestunkiem rules), cudne chleby, stoisko greckie (pomarancze, pasta z baklazana ️), kimchi, stoisko rybne i sztos gravlax itp
Źródło:
Wojtek
Ciekawe miejsce niestety ukryte. Udało mi się kupić smaczne sery, wędliny i humus o jakimś charakterze a nie bezsmakowy z supermarketu.
Źródło:
Anna
Fajnie, że powstają takie miejsca. Ja kupiłam dzisiaj naturalne mydło z paczula i dżem z dyni i pomarańczy, smarowidło do chleba z orzechów włoskich i czosnku, chleb żytni na zakwasie beż drożdży, świeże bułeczki i kiełbasę węgierską. Czyli szmarc mydło i powidło. Będę tam teraz chodzić co tydzień z psem. Brawo chce tak mieszkać.
Źródło:
Magdalena
Odwiedzam Targ Ekosfera Mateczny regularnie - zawsze wracam po fantastyczne mieso i ryby oraz greckie i wloskie delikatesy. Co sobotę coś nowego mnie zaskoczy.
Źródło:
Matylda
Dobrze, że takie miejsce jest na mapach Krak owa! Jajka i kiszka zawsze super smaczne Podlużne buraki idealne na zakwas do barszczu
Źródło:
Magdalena
Super miejsce! Weganie i bezglutenowcy na pewno znajdą tu coś dla siebie. Gorąco polecam np.nasze pyszne ciasta na stoisku Zdrowypiek, które współprowadzę. Mamy przysmaki dobre też dla małych dzieci i wymagających Klientów. Na Ekosferze można kupić naprawdę dobre towary; warzywa i owoce ale też nietypowe, jak np.serce wołowe czy kacze jaja. Polecam
Źródło:
Ewa
Bardzo miła atmosfera Eko zakupów. Duży wybór kozich serów, świeże ryby, pyszne greckie oliwki i wiele innych pro ekologicznych produktów! Bardzo polecamy to wyjatkowe miejsce.
Źródło: