Eleonora Góra
Hm...napisze tak...jeśli idziesz do restauracji najeść sie po kokardy to nie tutaj 😀 chyba że zamówisz różne dania ale wtedy trochę drogo wyjdzie. Dania są bardzo smaczne, Obsługa sympatyczna, jasno obajśniająca jeśli jest się pierwszy raz, ale zdziwiło mnie, chyba pierwszy raz tego doświadczyłam że kelnerzy zwracają się do gości na "Ty" 😀. Sprawnie odebrane zamówienie, szybko zrealizowane. Wroce napewno 😀
Źródło:
Julia
Super klimat i bardzo pomocna obsługa, która wyjaśni cały koncept i opowie o potrawach pomagając wybrać najlepsze dla nas kombinacje. Porcje są całkiem spore jak na miejsce, gdzie zamawia się różne rzeczy do podziału. Najbardziej do gustu przypadł mi boczek oraz polędwica z dorsza. W menu także pyszne drinki.
Źródło:
Małgorzata Nosal
Byłam już trzy razy i za każdym razem jest przepysznie. Polecam Pad See Ew, przepyszne! Zupa kokosowa curry tez idealna! Skrzydełka i udko pyszne, sum smaczny, jadłam po raz pierwszy, a wieprzowina Cap Moo idealnie słodko ostra😍. Wystrój ładny, super atmosfera;) Będę tu częściej 😍
Źródło:
Iza
Super jedzenie i przemiła obsługa. Najbardziej smakowały nam żołądki bardzo delikatne i sałatka z kalarepy, bardzo odświeżająca, na dalszych miejscach uplasowało się trybowane udko z kurczaka, sałatka z ogórków, grillowany boczek i na końcu skrzydełka chili, bo tak naprawdę były najtłustsze🤭🫣.
Źródło:
Edyta Szopa
Smażone kurze żołądki to mistrzostwo świata! Przepyszne. Wszystkie dania w Molam zachwycają, obsługa jest bardzo miła i pomocna w wyborze dań. Zdecydowanie polecam! :)
Źródło:
Michał Worek
5 za makaron Pad See Ew fajne miejsce, na plus zdecydowanie to, ze podczas oczekiwania na stolik jest się zapraszanym do baru i nie trzeba stać gdzieś z boku. Fajny podział menu na smaki. Sałatka z ogórków zwykła.
Źródło:
Husek 94
Super miejscówka, krótka karta, pyszne jedzenie, zwłaszcza krab miękkoskorupkowy, doskonała obsługa, pozdrawiam Pana Szymona :) na pewno wrócę.
Źródło:
Klaudia Klenowska
Niesamowite miejsce z fantastycznym jedzeniem. Jest to koncept food sharingowy, więc nie nastawiajcie się na duże porcje a raczej na spróbowanie nieoczywistych połączeń i podróż kulinarną do Tajlandii
Źródło:
Aleksander Hołota
Jedzenie...... To było po prostu arcydzieło byliśmy tam pierwszy raz. Zamówiliśmy ceviche żołądki w tempurze skrzydełki jednakże codziennie zmieniają menu
Źródło:
Błażej Biedak
Ciekawe menu podzielone na rozne segmenty (zimne, grill, wok itp), skomponowane aby móc się dzielić. Świetna obsługa, wprowadzająca w detale i wyczerpująco opowiadająca o daniach. Doskonale drinki - bardzo pomysłowe kompozycje. Największym sztosem sa żołądki kurze.
Źródło: