Matty
Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Ceny również atrakcyjne w stosunku do tej jakości składników. Wielkość dań głównych wystarczająca by się najeść
Źródło:
Iwona Borys
Świetna restauracja na mapie Poznania! Byliśmy z mężem już kolejny raz i kolejny raz było przepysznie, przemiło. Super kuchnia, przemiła kelnerka pani Weronika, cała załoga uśmiechnięta, a ogródek na piętrze jest magiczny. Szczerze polecamy. Krewety jadła nawet nasza dwulatka <3.
Źródło:
Konrad Chlebda
Zacznijmy od tego co najważniejsze, kwestii która buduje miejsce - ludzie: uśmiechnięci i kulturalni kucharze witający gości oraz profesjonalne podejście obsługi (wiedza, podejście i rekomendacje Aleksandra trafione w punkt!). Jedzenie 10/10, a krewetki w tempurze w sosie mango mayo + wspominania wcześniej obsługa sprawiły, ze Momo stało się punktem obowiązkowym przy każdej kolejnej wizycie w Poznaniu 🔥
Źródło:
Jacek Kwaśniewski
Świetna jakość mięsa i świeże warzywa. Wszystko bardzo pyszne. Obsługa na najwyższym poziomie, wszyscy uśmiechnięci, uprzejmi i pomocni.Szkoda ze nie ma was we Wrocławiu ;)
Źródło:
Diana
Jedzenie z nowego menu jest przepyszne, dania otrzymaliśmy bardzo szybko, obsługa - mistrzostwo świata, pozdrawiamy pana Aleksandra i jeszcze raz bardzo dziękujemy, nasza kolacja urodzinowa nie mogła być lepsza🙂
Źródło:
Marta
Very fast and friendly service. I’ve been there before and absolutely love their food. Shrinks and squid are great. Had curry shrimps and absolutely loved the dish. The bread was just perfect, fresh and tasty too.
Źródło:
Edoardo F
Mule, prawns, shrimps, lobsters... Everything was just delicious. Cozy atmosphere. Highly recommended.
Źródło:
A K
Great service, tasty food, quality kids menu which was a very nice surprise. Awesome patio on the rooftop!
Źródło:
Hanna G
Polecam szczegolnie owoce morza :) i lemoniade, wystrój nowatorski i bardzo trendy, obsluga mila i pomocna, a kucharz w pelni sprosta wymaganiom najtrudniejszych klientow
Źródło:
ejenajej
Piękne wnętrze, miła obsługa i dobre jedzenie. Teraz juz wiemy, że owoce morza to nie nasze klimaty, ale zupa-chowder i przystawka-kalmary w tempurze były przepyszne! Półmisek degustacyjny to też świetny pomysł.
Źródło:
Adam Wojtkowski
Krótko mówiąc, najlepsze owoce morza jakie kiedykolwiek jadłem! Na pewno jeszcze tu wrócę. Bardzo polecam!
Źródło: