Aya Art
Fantastyczne, domowe jedzenie i bardzo duże porcje. Wino ? lokalne - niezbyt dobre, ale jak ktoś się nie zna - ok. Obsługa nie potrafi tylko podawać wina,ale cała reszta jak na takie miejsce bardzo dobrze. Klimatyczne miejsce w środku, bo na zewnątrz niezbyt ładnie - parking, ulica i troszkę obdarty budynek karczmy. Wielkość druku w karcie menu powinna być zmieniona na większe i bardziej czytelne litery.
Źródło:
Marcin
Bardzo dobre jedzenie, porcje dość duże. Zamówiony placek po węgiersku, schabowy i barszcz ukraiński. Całość bardzo smaczna. Miła obsługa. Polecam
Źródło:
to ja
bardzo przyjemne miejsce. Z zewnątrz niepozorne, a w środku bardzo ładnie wystrojone oraz pojemne. Jedzenie bardzo dobre, sprawnie podane. Obsługa miła i uśmiechnięta. Jeśli ktoś jest przejazdem to jak najbardziej polecam ?☺️
Źródło:
Ewelina
Przepyszne ,przepyszne jedzenie ?Cenowo bardzo dobrzeJesteśmy z Wrocławia, pojechaliście pochodzić po Dolinie Baryczy i trafiliśmy do karczmy przypadkiem...z pewnością będziemy wracać ❤️Zdecydowanie polecam!!!
Źródło:
Rafał Wiśniewski
Jedzenie pyszne. Duże porcje, zamówiony schabowy zapiekany z pieczarkami plus frytki i surówki i muszę przyznać że ledwo zjedzone. Żona zjadła sałatkę cezar i również bardzo zadowolona. Polecam to miejsce, bardzo miło się zaskoczyłem :)
Źródło:
Maciej Piorunek
Rewelacyjny klimat karczmy, bardzo dobre jedzenie, sprawna i miła obsługa. Jak chcemy pobiesiadować, to zawsze jest to bardzo dobry wybór. Polecamy
Źródło:
Adam Rorat
Kotlet schabowy z serem i pieczarkami rewelacja, tak samo jak schabowy z boczkiem. Polecam. Bardzo miła i kompetentna obsługa.
Źródło:
Karolajna
Obiad przepyszny a porcja ogromna. Przytulny klimat sprawia, że można poczuć się jak w domu. Polecam!
Źródło:
Michał B
Lokal z zewnątrz wygląda zwykle. W środku przytulnie. Jedzenie bardzo dobre. Bardzo miła obsługa. Polecam!
Źródło:
Maciek Jaskulski
Fantastyczne jedzenie, bardzo dobre i obfite flaki, przepyszne pielmieni, placki ziemniaczane 10/10. Ceny bardzo przystępne i do tego ekspresowo podane.
Źródło: