ula kacprzak
Bardzo dobre rameny! Makaron ugotowany idealnie, buliony wciągające i nie przytłaczające. Dodatki też super - jajka ugotowane idealnie. Dodatkowo pierożki gyoza z warzywami wybitne! Nigdy nie jedliśmy tak dobrych, z tak dużą ilością farszu i cieniutkim ciastem
Źródło:
Jowita
Ramen spełnił wszelkie nasze oczekiwania tym bardziej, że to nie pierwszy ramen , który jedliśmy . Bardzo wysoka estetyka podania , kolorowo i pachnąco , dużo składników ,odpowiednio duża porcja .....z wielkim apetytem poddaliśmy się tez. " siorpaniu " po azjatycku. Polecamy i dziękujemy za miłą obsługę.
Źródło:
TomaszB
Znakomity ramen. Obsługa przemiła!! Pani obsługująca -na wysokim poziomie . Oby więcej i częściej!! Gorąco polecam wszystkim to miejsce. Warto
Źródło:
Anna Czerwińska
Bardzo dobry vege miso ramen, strzał w dziesiątkę z dodaniem do niego kalafiora, bulion i kluski idealne. Pierwszy raz trafiłam na miejsce, gdzie jest tyle wariantów ramenu vege. Poza tym miejscówka w ładnej okolicy, na miejscu schludnie i bardzo, bardzo miła obsługa oraz przystępne ceny. 💘
Źródło:
Łukasz Bartczak
Absolutna petarda. Tonkotsu przyjemnie tłusty i sycący, Lemon Shio lekki i umiarkowanie cytrynowy. Spora porcja sprężystego makaronu, ogólnie przyzwoita micha zupy 👍🏻 Już w Hali Targowej było dobrze, teraz absolutna rewelacja.
Źródło:
Spevik
Bardzo dobry Ramen jeden z najlepszych shoyu jakie jadłem polecam każdemu. Wystrój też bardzo ładny. Jestem z Torunia ale tam tak pysznego ramenu nie doświadczycie.
Źródło:
Sylwia Brodzka
Miła obsługa, na posiłek nie trzeba długo czekać, a jedzenie jest pyszne. Zdecydowanie polecam.
Źródło:
Wacław Jedynak
W ostanich dwóch miesiącach jadłem ramen w czterech najlepiej ocenianych miejscach w Bydgoszczy i tu jest zdecydowanie najlepiej:)
Źródło:
Sylwia Mularska
Najlepszy tantanmen jaki kiedykolwiek jadłam, dania przepyszne. Obsługa super. Świetne miejsce ❤️
Źródło:
Radosław K
Poziom tego lokalu wywala do góry nogami nawet słynna też z ramenu, restauracje na ulicy długiej.Moim zdaniem to najlepszy ramen w Bydgoszczy.
Źródło: