FREEAKpl
Danie XXL 22zl solidna porcja można się najeść ,frytki surówka i mięsko. Jak dotrze tu inflacja będziecie płacić 27zl 😊 na razie nie ma na co narzekać smacznego 😁
Źródło:
Przemysław Klimkowski
Jadłem kebab w bułce. Dużo warzyw i są świeże. Dobre mięso i sosy. Choć cena mogła by być troszkę niższa.
Źródło:
Piotr Wnuk
Świetna przemiła obsługa Pani w czarnych wlosach i okularach normalnie sloneczko:)Kebabiki swietne, dawno takich dobrych nie jadlem. jak sie zastanawiasz gdzie zjesc w nidzicy to lepszego miejsca nie ma ;3
Źródło:
Wiktoria Gołębiewska
Mieliśmy okazję odwiedzić dziś z rodziną to miejsce jedzonko pyszne obsługa przemiła czas oczekiwania krótki polecam z całego serca napewno wrócimy❤️❤️❤️
Źródło:
skucio 69
Jedzenie dobre. Obsługa miła. Tylko atmosferę psują wszędobylskie wrony, które niestety paskudzą strasznie.
Źródło:
KAcper Isko
Chyba najlepszy kebab jaki jadłem, pita z jalapeno w wersji Master(sos serowy, słodkie chilli) krótko i na temat. Robi robotę, burgery także,ceny w miarę spoko, najważniejsze, że czuć świeżość produktów. A przynajmniej nie jest ciężko na żołądku po ich jedzeniu 😀
Źródło:
Malwina Józefska
Szybka, sprawna i przesympatyczna obsługa. Zamowienie dotarlo przed czasem🚀 Smak ? Fenomenalny kebab- czuć świeżość w każdym produkcie. Zdecydowanie najlepszy w mieście i okolicach. Gorąco polecam!!!
Źródło:
Dino Nuggets
Jest bajecznie dobre żarełko jak na dzisiejsze ceny to nawet nie tak drogo i ogólnie bardzo polecam!
Źródło:
Katarzyna Wisińska
Pyszna pizza, hamburgery, kebab. Bardzo miła obsługa, dowoz do Jablonki bez problemów. Dwa razy korzystaliśmy i chętnie wrócimy, w przyszłym sezonie
Źródło:
Ane S
Bardzo dobra kuchnia jak na takie niewielkie miasteczko. Smacznie i na bogato. Przemiła obsługa. Zadbany lokal. Na pewno w drodze powrotnej zajadę jeszcze raz.
Źródło:
Maggie P
We stopped there for a quick bite and were blown away. The staff was very friendly and the food was to die for. Pizza was perfect- thin crust with the right amount of toppings. You have to try their "Mix".
Źródło: