Rafał Łada
Pizza bardzo dobra, wysokiej jakości składniki. Osobno podana rukola w papierowej torbie to super pomysł. Szybko i sprawnie, polecam spróbować.
Źródło:
Piotr Lemieszek
Pyszne ciasto, chrupiące krawędzie, świeże dodatki. Fanom połączenia salami z boczkiem polecam Riccio. Super sprawny dowóz za pośrednictwem aplikacji Wolt.
Źródło:
Agat 2005
Szybka dostawa, pizza na cienkim bardzo smacznym cieście z dobrymi składnikami. Bardzo polecam wziąć do niej oliwę czosnkową. Ogólnie naprawdę polecam!!
Źródło:
Agata Dabrowska
Bardzo dobra pizza, warta swojej ceny.Chrupiące ciasto i pyszne oliwy sprawiły ze z cała rodziną najadłam się „do syta”.Miła obsługa i wuchta sera sprawiły ze chętnie jeszcze do niej zawitam.
Źródło:
Magda G
Bardzo smaczna pizza. Na odbiór czekałam ponad 20 minut. Zamawiałam przez stronę i wszystkim to polecam.
Źródło:
Adrian Sokołowski
Panowie nie macie się czego wstydzić wasza pizza oraz sałatka okazały się strzałem w 10! 😎👍, sałatka urzekła mnie bardzo dobrze przyrządzonym kurczakiem oraz starannie dobranymi składnikami które były przede wszystkim świeże , po za tym pizza posiada świetne ciasto a doskonały sos dopełnił całkowity efekt równający się z prawdziwymi włoskimi pizzeriami, na koniec dodam iż panowie tworzą świetny zespół który przekłada się na profesjonalną obsługę!.
Źródło:
Ewelina M
Wyśmienite pizze-zarówno capricciosa jak i vegetariana. Pycha! Szybka dostawa. Dziękujemy👍👍👍
Źródło:
Małgorzata
Obecnie moja ulubiona pizza!!! Miła obsługa przez telefon i na miejscu. Wyjście do klienta z zamianą składników. Polecam!
Źródło:
Piotr Tomaszewski
Pizza porcellino, palce lizać, obsługa full profeska. Polecam nie odstaje od świętojańskiej 😁😁
Źródło:
Juan S-CC
(Przetłumaczone przez Google) Pizza w stylu amerykańskim, składniki dobre, a ceny małych pizz są bardzo atrakcyjne.Kilku idiotów narzeka na ciasto; to nie włoska pizza.(Wersja oryginalna)Pizzas de estilo americano, los ingredientes están bien y los precios de las pizzas pequeñas lo hacen muy atractivo.Hay unos cuantos subnormales quejándose de la masa, no es una pizza italiana.
Źródło: