beata sawicka-baran
Szczerze polecam oleje Olo-Vita. Zawsze w kuchni mam przynajmniej dwa, a nawet trzy:). Do sałatek czy carpaccio z buraka świetny jest delikatny w smaku olej lniany lub bardziej wyrazisty olej z orzecha włoskiego. Dla tradycjonalistów polecam rzepakowy, szczególnie do kasz. I do tego profesjonalna i miła obsługa.
Źródło:
Krystyna Świtoń
Serdecznie witam. Polecam gorąco oleje tłoczone na zimno z Firmy: Olo-Vita. Stosuję w swojej kuchni już od m-ca lipca br. - praktycznie do wszystkich dań, a szczególnie do surówek. Jestem bardzo zadowolona . Codziennie piję po łyżce stołowej olej szczególnie z czarnuszki na odporność oraz olej z lnu na lepsze trawienie. Pozdrawiam wszystkich smakoszy zdrowych olejów tłoczonych na zimno i na bieżąco tłoczonych pod zapotrzebowanie klientów.
Źródło:
Monika Chlebowicz
Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa, poparta fachową wiedzą, wysoka jakość i przepyszny smak. Olej z wiesiołka z Olo-Vita to moje odkrycie roku!!! Przepyszny smak, najlepszy ze wszystkich znanych mi olei do sałatek. Olej kokosowy pachnie cudownie kokosem i jest świetny jako dodatek do ciast, ale też smażenia naleśników czy piersi z kurczaka. Olej rydzowy doskonaly do śledzi. A oprócz zalet smakowych i zapachowych, dochodzą jeszcze właściwości lecznicze. Cudowne oleje :)
Źródło:
Grzegorz Bieniasz
Polecam serdecznie. Olej najwyższej jakości. Jeśli komuś zależy na naturalnym wyrobie bez zbędnej chemii to na pewno oleje tego producenta będą dobrym wyborem.
Źródło:
Kasia Cz.
Kupowałam na razie tylko olej czarnuszki, jest bardzo dobrej jakości, polecam. Bardzo szybka realizacja zamówienia 🙂
Źródło:
Mar Mars
Znaleźć miejsce nie jest tak łatwo ale profesjonalizm na wysokim poziomie , wiedz ogromna i naprawdę Pani poświęciła mi duzo czasu i podzieliła sie duzo porcja wiedzy o olejach.
Źródło: