Łukasz
Byłem akurat w okolicy i postanowiłem spróbować czegoś nowego. Wziąłem kebab i okazał się być tak smaczny, że zjadłem go zanim zrobiłem zdjęcie.Dzisiaj kupiłem sobie chinkali. Tym razem nie popełniłem błędu i najpierw zrobiłem zdjęcie, a później wziąłem się za konsumpcję. Oczywiście zdjęcia w trakcie jedzenia nie zrobiłem, bo było tak smaczne, że nie zdążyłem 😊
Źródło:
Aleksandra Otrębska-Nowak
Kebab mięsem wołowym i sosem czosnkowo-jogurtowym naprawdę bardzo dobry. Wszystkie składniki są świeże, mięso robione na bieżąco, warto poczekać 15-20 min :) Na pewno nie jest to "typowy" kebab, który gości w Jaworznie od lat. W końcu jakaś nowość na kulinarnej mapie miasta. Oby tak dalej!
Źródło:
Hubert Gedlek
Bardzo dobry kebab wołowy, zawinięty w lawasz. Zero kapiącego tłuszczu pyszne mięsko, świeże dodatki. Byłem tam pierwszy raz i wrócę na pewno po raz kolejny. Aby sprostać kolejnych dan, karta krótka przejrzysta i konkretna.Szybko zrealizowane zamówienie. Brzuch i klient zadowoleni. Polecam !!
Źródło:
Jakub Lempart (TailStudio)
No nie znajdziecie tu kebaba z beznadziejnego cietego miesa zalanego sosem. Tu mieso mielone robione w mega cieście. Sosy czuć ze rowniez robione. Chinali pyszne. Obsługa super rozmowna az milo wpasc choc to nie lokal do długich posiadówek. Polecam i przy zamawianiu wybrac jak chcenie wypieczone mieso im wiecej tym bardziej suche. Odwiedze was jeszcze. Bielsko-Biala pozdrawia bylo pysznie.
Źródło:
Dawid C
Miejsce wyróżnia się na tle innych fast-foodów.Po wejściu wybieramy sobie mięso, które będziemy chcieli zjeść i czekamy ok. 15 minut, aż zostanie ugrillowane.Szaszłyk wieprzowy był świetny, sosy robione na miejscu robiły robotę. Miejsce warte odwiedzenia.
Źródło:
Łukasz
Przyjechałem specjalnie 35 km i się nie zawiodłem, na pewno będę odwiedzał regularnie. Polecam!
Źródło: