Michał
Byłem późnym popołudniem na spacerze i postanowiłem odwiedzić „Ósmą Kolonie” .Wszystko Było wyśmienicie:Podpłomyk ze szparagami pyszny i idealnie wypieczony a pad thai jak w Tajlandii ❤️Na pewno tutaj wrócę większą „ekipą”Pozdrawiam
Źródło:
Michał Lichtański
Doskonała atmosfera. Pyszne piwko nealko. Wspaniale podpłomyki!!! Sprawna obsługa i niewygórowane ceny. Będąc na Żoliborzu trzeba koniecznie odwiedzić!!!
Źródło:
Jagoda Peregończuk
Jedzienie pyszne, miejsce klimatyczne. Idealne na szybki lunch, dla ludzi, którzy cenią sobie smak i jakość jedzenia.
Źródło:
Malwina Hołownia
Chodzimy regularnie na lunch, zawsze smacznie, świeżo i zdrowo. Z menu zamawialiśmy podpłomyk (pizza), pad thai i ramen - wszystko bardzo dobre :)
Źródło:
Tikvica Sismis
Bardzo dobre jedzenie, dużo opcji wegańskich. Ceny średnio wysokie. Dobre wino, miła obsługa i każdy może dostać wodę za darmo. Fajny wystrój są u lampeczki. Można przyjść z psem, ale często ciężko o wolne miejsca.
Źródło:
Agata Mo
TAK! Wegańskie dania tak pyszne, że ma się ochotę nimi wysmarować... tuż po tym jak najemy się nimi do syta :) Ciekawe, zaskakujące menu lunchowe. Bogate, aromatyczne menu wegańskie. Tak dobre i wciągające dania wegańskie, że przekonają nawet zaciętego mięsożercę. Małe, przytulne miejsce. POLECAM!
Źródło:
Agnieszka
Jeśli vege w Warszawie to tylko tam. Wszystko bardzo smaczne więc można brać w ciemno. Odwiedzam regularnie i jeszcze nie znalazłam nic do czego można się przyczepić ;) Aha! Wina bardzo dobre
Źródło:
Paweł
Fajne miejsce na luzie. Bezproblemowa obsługa. Dobre jedzenie. Można wpadać na jedzenie jak i na kawę.
Źródło:
Anna
Jedzenie tak dobre, że nikt nie będzie żałować braku mięsa. Codziennie inny lunch, ciekawa karta, do picia napary, herbaty, wino, kombucha. Na zdjęciach pad thai - dobry, zgodny ze sztuką, pięknie podany. Duża porcja. Na drugim zdjęciu stir-fry, czyli ryż, warzywa, zioła i niesamowicie smaczny sos z nerkowców z tajską bazylią.
Źródło:
Jakub
Super jedzenie na miejscu i na wynos. Bardzo miła obsługa, no i plus za leżaczki na zewnątrz w ciepłą porę.
Źródło:
Joanna
Świetnie bezmięsne jedzenie. Nie znam drugiego miejsca, gdzie dodawano by tyle wszelakich ziół do potraw. To jest kuchnia na wysokim poziomie.
Źródło: