Agnieszka Szysz
Przede wszystkim DOSKONAŁA pizza neapolitańska. Ciekawe kompozycje, składniki najwyższej jakości. Pizzaiolo nie idzie na żaden kompromis. Polecam szczególnie pizzę z tuńczykiem, czerwoną cebulą i cytryną! Klimatyczne miejsce, duży wybór kraftowych piw (pyszna APA Wonder Haze z Browaru Trzech Kumpli) i wyjątkowych win.
Źródło:
Adrian Jaśkiewicz
Smakowo top, nie jedliśmy smaczniejszej pizzy we Włoszech a co dopiero w Warszawie. Lokal w stylu loftowym, super wybór piw, Pan za barem na 100% doradzi żeby trafić w wasze smaki, miła obsługa no i przede wszystkim bardzo uzdolniony pizzaiolo z super pomysłami na pizzę.
Źródło:
WOJTEK D
Takiej pizzy jeszcze nie jadłem. Tu się naprawdę zgadza wszystko, smak, konsystencja, wypieczenie, przyprawy...można wymieniać w nieskończoność zalety placków, które powstają w wyniku artystycznych (bo to co On wyprawia to jest już sztuka) działań Pana Paolo.Dodatkowo niech o jakości świadczy fakt, że mój młodszy syn, który kompletnie za pizzą nie przepada, dał się skusić i autentycznie zjadł ze smakiem prosząc o repetę.Czy trzeba dodawać coś więcej...?
Źródło:
Julia K
Byliśmy pierwszy raz. Pizza przepyszna. Ciasto jest leciutkie, cienkie, pełne smaku i dobrze wypieczone. Na pewno będziemy wracać!
Źródło:
Pawel Szczepanski
Słyszeliśmy o tej pizzerii i muszę powiedzieć, że się nie zawiedliśmy. Bardzo polecam. Do tego wybór win i piwek . Miejsce godne odwiedzenia . Życzę smacznego
Źródło:
Mariusz Mariuszbo
Pizza znakomita, przepysznie skomponowana. Pan Paolo bravissimo!Piwka, winka we wszystkich odcieniach świata. Wow! Na pewno warto tu zaglądać! Do zobaczenia!
Źródło:
Aleksandra Sosnowska
Super hiper PIZZA, polecam jestem tam drugi raz i już za pierwszym razem poczułam ten klimat, obsługa jest bardzo miła i jedzenie odlotowe.
Źródło: