Anna R.
Dziękuję za super obsługę !Dziewczyny wymieniły koktajl na mój smak ,bardzo to doceniam !❤️🩹Wszystkiego najlepszego życzę temu lokalu☺️
Źródło:
Damian Smoczyński
Bardzo dobre jedzenie, klimatyczny lokal, przyjemna obsługa. Przy połowie zajętych stolików czas przygotowania dania bardzo dobry.
Źródło:
Paweł Karpiński
Wizyta późnym wieczorem. Obsługa wprowadza bardzo miła atmosferę. Można poczuć się swobodnie i nie ma się wrażenia że chcą żebyś wyszedl. Jedzenie pyszne wielkość porcji nie zapycha, ale najesz się do syta. Trunki idealne. Z wielką przyjemnością sam wrócę spróbować więcej. Polecam każdemu kto chce dobrze zjeść i wypić coś więcej niż po prostu piwo.
Źródło:
Mateusz Piekarski
Jedno z najlepszych miejsc we Wrocławiu. Oprócz pysznego, różnorodnego, meksykańskiego jedzenia, wypijecie tu świetne drinki. Do tego atmosfera panujaca w lokalu jest lekka i przyjemna. Obsługa bardzo miła i przyjaźnie nastawiona do klienta. Można się spokojnie najeść, a jeżeli szukacie czegoś lekkiego też to znajdziecie. Polecam. Sam wracam raz na jakiś czas. Cały czas trzymają wysoki poziom !!! POLECAM
Źródło:
Aleksandra Radziejewska
Dawno nie jadłam tak smacznej quesadilli. Pomimo dużego ruchu czas oczekiwania na jedzenie wynosił mniej niż godzinę, obsługa sympatyczna.
Źródło:
Kuc Panna
Pyszna meksykańska szamka, dobre drinki. Do pełni szczęścia brakowało mi tam tylko latynoskiej muzyki, ale i tak super
Źródło:
Paulina
Miejsce bardzo klimatyczne z pysznym jedzeniem. Będąc we Wrocławiu, restauracja warta uwagi. Polecam zamówić do picia grzańca 0% z musem jabłkowym- cudowny. Bułeczki bao z boczniakiem rewelacyjne.
Źródło:
Kamil
Bardzo pyszne jedzenie i piękna atmosfera obsługa również bardzo miła i pomocna poradzą co wziąć
Źródło:
Małgorzata
Super klimat lokalu, pyszne jedzenie i oryginalne napoje! Zdecydowanie polecam się wybrać do tego miejsca.
Źródło:
entuzjasta41
Ach, señora! Ceny przegięte, ale i tak czasem oddaję się tej przyjemności. Dla mojego podniebienia nie ma lepszych tacos z wołowiną. Uwielbiam je. Idealne połączenie mięsa, cebulki, granatu i śmietany. Odpowiada mi też używana przez kuchnię ilość kolendry, choć wiem, że niektórym może ona wadzić.
Źródło:
Jan
Spoko miejsce, idealnie dopasowuje się do rynku na którym właśnie przestał działać bar mexico z quesadiliami, jedzenie bardzo dobrze zrobione, wystrój spoko, jedyne co przeszkadza to jakość krzeseł które się rozpadają dosyć często
Źródło: