Piotr Zwarycz
Super miejsce! Zarówno, żeby zjeść coś na szybko, jak i na dłuższą posiadówkę. Pastrami jest mistrzowskie, rzadko można znaleźć w Polsce mięsko na podobnym poziomie. Dla takich miejsc warto nadrobić kilometrów będąc przejazdem gdzieś w pobliżu. Jestem zachwycony i szczerze polecam.
Źródło:
Antoni Nijaki
Miejsce pod każdym względem doskonałe. Obsługa sprawna i kulturalna, lokal czysty, przestronny, fajnie urządzony. Jedzenie smaczne, porcje pozwalające najeść się a ceny przystępne. Jeżeli znalazłeś się w Lesznie, jesteś fanem burgerów i pastrami to kieruj swoje kroki do Pastrami Summer BBQ.
Źródło:
Koza Wielgi
Rewelacja. Kanapka i żeberko to taki top jaki można gdzieś zjeść. Dodatkowo super klimatyczne miejsce zacienione zielonymi drzewkami. Obsługa na najwyższym poziomie. Jak ktoś chce zjeść pastrami czy żeberko w Poznaniu lub Wrocławiu to niech jedzie do Leszna. Tyle w temacie. Aaa i jeszcze piwo nie z kampanii a dobre unikatowe rzemieślnicze to wszystko co najważniejsze jest.
Źródło:
Patryk Kołosowski
Lokal sztos. Prostota po amerykańsku w Polsce. Jedzenie petarda. To najlepsze żeberka jakie jadłem. Obsługa mimo mnóstwa ludzi ogarnia temat. Polecam.
Źródło:
Adrian Górecki
„Mega sztos burger 🔥 soczyste mięso, świeże dodatki i bułka jak trzeba – petarda w każdym gryzie!
Źródło:
Tomasz Pastuszka
Pastrami wołowe dowalone na maksa, nie spodziewałem się tak dobrego. Burgery smaczniutkie, żebro rewelacja. Palce lizać, warto było zjechać z trasy, polecam.
Źródło:
majkon01077
Kochani, żeby opisać ten lokal aż brwon8e słów, trzeba to osobiście posmakować... Dzieś zjadłem wspaniałego cheessteka który podnił moją miłość, w połączeniu z ostrym sosem petarda. Obsługa- za ladą przeurocza i profesjonalna. Polecam gorąco z całego serca 🫶🫶
Źródło:
Maciej Jakubowski
Przyjechałem 180 km żeby zjeść coś dobrego po przeczytaniu historii o podpaleniu. Nie zawiodłem się i już zaplanowałem kolejny wyjazd w którym spróbuje więcej! Żebro to coś wspaniałego! Cena jak i porcja zachęca do powrotu. Wrzucam fotę przed i po ;)
Źródło:
Dawid Łazarczyk
Takie właśnie powinno być pastrami - cienko krojone, delikatne, rozpadające się w ustach.Po nacięciu się w wielu warszawskich restauracjach na kiepskiej jakości produkt w końcu znalazłem coś porównywalnego do nowojorskiego pastrami.
Źródło:
dawid Gęślicki
Pyszne jedzenie. Wyjątkowe miejsce na mapie kraju. Gorąco polecam kultowe żebro i szarpaną karkówkę.
Źródło: