Filip Mokrogulski
fajna totalnie niedoceniona miejscówka (to jest 50ta opinia) dużo rzeczy wypiekanych na miejscu. wziąłem penovani z serem i szynką w cieśnie francuskim czy coś takiego. bardzo dobre, szkoda że nie mieli żadnego tradycyjnego chaczapuri na stanie, bo to moje ulubione ale widocznie szybko schodzi. jakościowo fajne jedzonko i fajne picia gruzińskie do wyboru
Źródło:
Klara
Za każdym razem kiedy tam jestem jest turbo miła i uśmiechnięta obsługa. Co do produktów to osobiście polecam chlebek gruziński, który nie wiem jak robią, ale to najpyszniejszy chleb jaki jadłam. Zawsze jest puszysty i wyśmienity w smaku. A próbowałam w niejednej piekarni.Dodatkowo plus za wejście od ulicy - nie trzeba wchodzi do galerii.Warto !
Źródło:
Katarzyna
Pyszna Mada i przemiły, sympatyczny Pan sprzedawca, bardzo polecam to miejsce, jestem zaskoczona jak to wspaniale smakuje i jak zostałam ugoszczona przy stoliku przed wejściem. Będę tu wracać 👌Ps. Wróciłam po roku, mada równie duża i pyszna 👍
Źródło:
A B
Duży wybór przekąsek. Wszystko wypiekane na miejscu.Pyszne chaczapuri ze szpinakiem.Można usiąść przy stolikach lokalu.Miła obsługa, polecam.
Źródło:
Kamil Lipiec
Bardzo miła obsługa oraz świeże jedzenie. Cena do jakości jak najbardziej mi się podoba nigdy nie miałem problemu z bagietką a sporo razy tutaj jadłem. Jeżeli już coś bym poprawił to na każdy stolik dał chusteczki pomijając tę jedną rzecz wszystko jest na jak najwyższym poziomie.
Źródło:
Kaśka
Wypieki pyszne ale niestety w żadnym nie znajdziemy gruzińskich serów. Wszystko z produktów dostępnych na rynku polskim
Źródło:
Małgorzata Yurchenko
Bardzo smaczne wypieki, pracownicy uprzejmi i pomocni, a ceny w porządku. Pierwszy raz próbowaliśmy specjałów gruzińskich i jesteśmy zachwyceni. Co ważne - dosyć duży wybór wypieków wegetariańskich. Na pewno podczas następnej wizyty w Warszawie odwiedzimy tę piekarnię.
Źródło:
Łukasz Bagiński
Najlepsza z licznych w stolicy piekarni gruzińskich. Polecam przede wszystkim ich cudny chlebek Kada.
Źródło: