Pawel Wisniewski
Klasyka. Doskonała stara piekarnia w której króluje jakość i smak. Świetne bułki maślane oraz pieczywo "tureckie". Możliwe są spore kolejki w sobotnie poranki -ale dla tej klasy pieczywa naprawdę warto. Sprawna i miła obsługa.
Źródło:
Mariusz Lema
Jedno z ostatnich miejsc gdzie pieczony jest chleb, pączki, chałka ...etc, a nie zlepek mąki i chemii jak to bywa najczęściej. Pieczywo jak 45 lat temu dobre, pachnące....
Źródło:
BANDYCKI Robert
Najlepsze pieczywo w mieście opinia bardzo wielu ludzi w tym moja a jadłem już prawie z każdej piekarni
Źródło:
Krzysztof
Przepyszne wypieki, każdy znajdzie coś dla siebie.Raz posmakujesz - będziesz wracał tu już zawsze.😋
Źródło:
Gustaw
Pyszne wypieki. Chleb wyśmienity. Smacznie i zdrowo. Wszystko z naturalnych składników. Polecam tę piekarnię.
Źródło:
Adrian
Zdecydowanie najlepsze pieczywo w Szczecinie, pamiętam ten niezmienny smak jeszcze z dzieciństwa. Pieczywo bez zbędnej chemii, na naturalnym zakwasie. Szczególnie polecam foremkowy chleb pytlowy lub razowy
Źródło:
Wojciech
Z tej piekarni uwielbiam chleb pytlowy i drożdżówki, reszta pieczywa też jest smaczna ale jak kto woli. Obsługa bardzo miła.
Źródło:
Krzysztof
Przepyszne wypieki, każdy znajdzie coś dla siebie. Raz posmakujesz - będziesz wracał tu już zawsze.
Źródło:
Mirosław
Najlepsze pieczywo w Szczecinie wypiekane wg starych receptur, bez konserwantów i polepszaczy. Piekarnia istnieje w Szczecinie już od 1945!
Źródło:
Marcin
Pieczywo pierwsza klasa, wypiekane starymi metodami. Zapach na wejściu do piekarni przywraca wspomnienia z dzieciństwa, kiedy było jeszcze więcej takich piekarni.
Źródło:
Marcin
Tradycyjna piekarnia, z tych, które pachną świeżym chlebem już z ulicy. Pieczywo jest przepyszne, długo świeże, nie pleśnieje ani nie twardnieje na kamień po upływie doby. W soboty czasem trzeba postać w kolejce, ale dla takich wypieków warto. Stały klient od lat.
Źródło: