Laura
Jak nigdy nie lubiłam jagodzianek tak w tych się zakochałam, to są na prawdę jagodzianki pełne jagód - czasem nawet trafia się jagoda z ogonkiem:) Wracam z miłą chęcią, dobre wypieki i miła obsługa, polecam ☺️
Źródło:
Steve
Mam jedno małe zastrzeżenie: DLACZEGO W CIEŚCIE DROŻDŻOWYM SĄ RODZYNKI??? 😆 Poza tym wszystko smakuje, pieczywo ma zupełnie inny smak niż w innych piekarniach. Obsługa zawsze sympatyczna. Wracam tam z chęcią 🙂😶
Źródło:
Maciej Urbański
Beznadziejna okolica, stary budynek, słabo z zaparkowaniem.. ale to wszystko nie ma znaczenia, kiedy spróbujesz pączka w tym miejscu. Absolutnie najlepszy pączek. Blikl, czy inne markowe pączusie mogą się schować. I to bardzo głęboko. Ten tutaj to po prostu mistrzostwo świata!
Źródło:
Agnieszka Gansiniec
Najlepsza piekarnia i cukiernia w okolicy. Świerże produkcja rzemieślników można się dowiedzieć kiedy co kiedy i z czego robią polecam! Zdjęcie nie ma bo zjedzone !
Źródło:
Mateusz „Matt” Boczar
Pozytywna piekarnia z przemiłą obsługą.Oferują różne rodzaje drożdżówek, pączki a także smaczne pieczywo. Polecam szczególnie na poranny spacer by uzupełnić świeżym pieczywem mistrzowskie sniadanie :)
Źródło:
tatra25
Fantastyczne, "oldschoolowe" pieczywo jak za dawnych czasów, wypiekane na miejscu. Doskonałe jagodzianki, ceny umiarkowane. Warto spróbować, pieczywo znacznie lepsze niż marketowe.
Źródło:
Paweł Masiarz
Świetne, świeże pieczywo. Wypiekana na miejscu, nie mrożone. Jak się przechodzi obok to przez okno widać jak powstają wypieki.
Źródło:
Łukasz Chojnacki
Wszystko jest tu pyszne, prawdziwie pieczywo bez chemii.Polecam wszystkim, miejsce odkryte przypadkiem podczas spaceru.
Źródło:
Ruta
Maleńka i ukryta piekarenka z domowymi wypiekami. Wszystko na świeżo i jeszcze ciepło. Pan piekarz bardzo miły.
Źródło:
Maciej Urbański
Beznadziejna okolica, stary budynek, słabo z zaparkowaniem.. ale to wszystko nie ma znaczenia, kiedy spróbujesz pączka w tym miejscu. Absolutnie najlepszy pączek. Blikl, czy inne markowe pączusie mogą się schować. I to bardzo głęboko. Ten tutaj to po prostu mistrzostwo świata!
Źródło:
Grzegorz Bińka
Piekarnia mieści się na parterze ciekawej, choć zaniedbanej, przedwojennej kamienicy, samo miejsce jest warte odwiedzenia. Mimo niewielkiego wyboru, pieczywo jest super, chyba najlepsze jakie do tej pory znalazłem w Warszawie a mieszkam tu ponad 30 lat;)Chleb jest smaczny nawet kilka dni od zakupu, ale najlepsze są sezonowe drożdżówki (drożdżówka z truskawkami / jagodzianka), ostrzegam, że łatwo się od nich uzależnić :P
Źródło: