Barbara Niedziela
Najlepsza piekarnia we Wrocławiu! Mały wybór codziennie coś innego,ale wszystkie wypieki są obłędne.Zawsze świeże.Niestety piekarnia jest trochę na uboczu i mało osób o niej wie.Polecam spróbować drożdżówek .Dużo tańsze i smaczniejsze niż np. w Gigi.Wpędziły moją mamę w piekarnicze kompleksy😅
Źródło:
Klaudia Chrząszcz
Bardzo dobre pieczywo, przypomina mi czasy dzieciństwa. Można jeść tylko z masłem, a i tak jest pysznie. Postanowiliśmy, że regularnie będziemy kupować pieczywo w tym miejscu. Świetny chlebem z makiem i żytni, a także rogaliki i chałka. Dodatkowym autem jest niska cena w stosunku do wysokiej jakości. Bardzo polecam
Źródło:
Maciej Turczynski
Bardzo dobre produkty, wykonywane jak dawniej. Chleb żytni rewelacyjny. Polecam. Może i z wyglądu miejsce niepozorne, na zewnątrz też nie jest to nowoczesna architektura, ale biznes rodzinny to na pewno to jest!! Uwaga, płatność tylko gotówką.
Źródło:
Dominika Tworek
Genialna rzemieślnicza rodzinna tradycyjna piekarnia! Z nutą eksperymentu np. w postaci japońskiego chleba z granatem i hibiskusem. Świetny stosunek ceny do jakości!
Źródło:
Tomek Z.
Absolutnie najlepsze polskie pieczywo!!! Trzeba przychodzić wcześnie, bo szybko się kończy. Niektórzy kupują po 10-20 bochenków! Najbardziej polecam CHLEB Z CZARNUSZKA (mniej niż 4 zł)
Źródło:
Agnieszka Gardy
Cudowne miejsce. Chleb żytni pyszny i Pięknie pachnący . Polecam . Dziękuję Facebookowi za informację o tej piekarni. Czysta ciekawość mnie poniosła do tego miejsca i cieszę się Bardzo!!!
Źródło:
Rafal Jaszczyszyn
Doskonałe pieczywo, rewelacyjne solanki i żytni chleb. Miła obsługa.Naprawdę smak pieczywa, jakie pamiętam z dawnych lat.
Źródło:
Dawid K
Najlepszy chleb we Wrocławiu... Dla tradycjonalistów, fanatycy dmuchanego chleba z marketów nie mają czego tu szukać.
Źródło:
Łukasz Woźnica
Piekarnia, która jest kolejnym plusem mieszkania na Nadodrzu. Wysoka jakość. Rzemiosło godne polecenia.
Źródło: