recluse recluse
Piekarnia-cukiernia z tradycjami i klimatem. Obsługa przemiła i zawsze uśmiechnięte Panie. Wyroby bardzo dobrej jakości, chleb o smaku jak z dziecięcych lat, a przy tym sporo nowinek. Z czystym sumieniem polecam.
Źródło:
heliodor bard
Sklepik na Dworcowej, przy piekarni, w mojej pamięci był ZAWSZE. Cieszy się nieustającą popularnością na pewno ze względu na położenie przy stacji, ale też na pewno ze względu na jakość i różnorodność oferty zawsze świeżego asortymentu. Tu każdy znajdzie coś dla siebie i swoich bliskich. Ceny typowe, bez większych różnic z cenami w takich miejscach.
Źródło:
Gracjan Solecki
Dobry chlebek i ciasto bezglutenowe. Szacunek dla piekarni, bo mało która się podejmuje wypieków bez glutenu.
Źródło:
Iwona Rubczewska
Piekarnia z wieloooooletnim stażem różne wymyślne bułki chleby aby podbić gust klienta jednak ceny czasami oczy podbijają
Źródło:
Jacek
Jeśli szukasz najwyższej jakości pieczywa dobrze trafiłeś. Jestem stałym klientem od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem na jakości wypieków. Również znajomi, którym poleciłem tą piekarnie już nie szukają innych sklepów. Polecam!
Źródło:
Agnieszka
Bardzo Miła i pomocna obsługa. Robią pyszne torty za niewielką cenę. Potrafią stanąć na wysokości zadania. Polecam, również inne produkty. Dziękuję za ostatni tort, jak dla mnie REWELACJA
Źródło:
Ewa
Naturalne wypieki (bardziej niż w okolicznych piekarniach), pyszne słodkości w przyzwoitych cenach. To moja ulubiona piekarnia. Polecam
Źródło:
Adam
Pyszne wypieki i chleby od lat trzymające jakość przy rozsądnej cenie. To nasz ulubiony dostawca pieczywa i oby przetrwał przy drastycznych wzrostach kosztów za gaz oraz inflacji. Trzymamy kciuki!
Źródło:
Karol
Moja Lepsza Połowa twierdzi że wyroby są jak należy, a Ona wie co mówi. Ja nie jestem już cukiernikiem ani nie byłem piekarzem ale wiem jak smakuje świeże pieczywo a tu jest świeże i smaczne. Osoby uważający że wszystkie wyroby powinny być takie same powinny kupować w marketach, maszyny dają gorszy ale równiejszy wyrób. Pieczywo z mrożonek jeszcze ciepłe da się zjeść.
Źródło:
Gracjan
Dobry chlebek i ciasto bezglutenowe. Szacunek dla piekarni, bo mało która się podejmuje wypieków bez glutenu.
Źródło: