Zbyszek Łacisz
Wspaniałe tradycyjne pieczywo- zarówno chleby, bułki jak i słodkie wypieki-moje ulubione warkocze drożdżowe z makiem - jeden znika zawsze w czasie jazdy do domu
Źródło:
Tomasz Borth
W trakcie jazdy rowerem zapach świeżego pieczywa przyciągnął. Świeże, smaczne bułeczki. No i miła obsługa.
Źródło:
Natalia Dziadowicz
Gdy bylam mala mielismy w Gliwicach sklepik połączony z piekarnia. Zapach tego miejsca byl nie do odwzorowania. Gdy tylko weszlam do piekarnik w Pilchowicach poczulam sie jakbym wrocila do dawnych lat. Zapach, smak - moje dzieciństwo! Najlepsza piekarnia jaka znam! ❤️
Źródło:
Krystian Knorr
Tutaj nic się nie zmieniło, a jak już, to na korzyść, konsumentów, wprowadzają nowe pieczywa, ostatnio - w trakcie zakupów dostałem do spróbowania nowy chlebek pełnoziarnisty-pycha. Pozdrawiam piekarz i obsługę, gorąco polecam to miejsce.
Źródło:
Daniel Świderski
Pieczywo bardzo dobre. Zawsze świeże. Niezależnie o której godzinie się nie przyjdzie, zawsze jest świeże (pieką chyba prawie 24h).
Źródło:
Żerniczanie
Pyszny chleb ! chyba taki jedliśmy ostatnio 30 lat temu, kiedy istniała w naszej miejscowości prywatna piekarnia Pana Gregora.
Źródło:
Anna
Przepyszne pieczywo, drożdżówki i pączki. Kupujemy tutaj regularnie. Szczególnie okrągły chleb Szefa i chleb żytni na kg.
Źródło:
Jozef
Pyszne pieczywo, wspaniałe zapachy. Sklep bez szyldu a wszyscy wiedzą gdzie istawić się w kolejce. Miła obsługa na dodatek. Polecam, chociaż nie powiniemem - koljki będą dłuższe!
Źródło:
s swayze
Najlepsze pieczywo, dlugo zostaje swieze, male bułeczki majstersztyk, pysze kolacze i paczki, długie godziny otwarciaPolecam z czystym sumieniemFajnie ze mamy Was niedaleko
Źródło:
Katarzyna
Codziennie świeże, chrupiące pieczywo. Duży wybór zarówno chlebów jak i bułek oraz ciast. Polecam!
Źródło:
Krystian
Mają tu najlepsze pieczywo. Polecam chleb szefa oraz na maślance. Chleb nie jest kwaśny i nie starzeje się, bo jest bez polepszaczy i na naturalnym zakwasie. Kołocz z makiem jest boski. Polecam również zapiekanki, bo są przepyszne. Piekarnia cały czas trzyma wysoki poziom. Tu nie ma oszczędności na składnikach, a przed piekarnią ciągle stoi kolejka około 10 do 12-sto osobowa.
Źródło: