Wojciech Wójcik
Świetne pieczywo dla koneserów. Rogale z makiem oraz chleb z żurawiną i orzechami moje ulubione.
Źródło:
Tomasz Wójcik
Rzemiosło piekarskie na najwyższym poziomie. Chleby, bułki i rogale nie potrzebują, w zasadzie, dodatków by pysznie smakować. Może po za odrobiną masła, konfitury albo prawdziwego sera :)... A zapach... Mmmmm...
Źródło:
Sroka Niebieskooka
Wspaniałe chleby i bułki, smaczne, zdrowe, długo zachowujące swoje walory. Pod piekarnią rano jest zawsze kolejka i nie zawsze udaje mi się kupić wszystko to, co zaplanowałam. O wypieki z Tartarugi pytają się znajomi z okolicznych miast.
Źródło:
Magdalena Ryznar
Pyszny chleb na zakwasie, chrupiące i smaczne bułeczki. Pieczywo długo zachowuje swieżość. Makowiec jak za dawnych lat :)
Źródło:
Kamil Ośko
Chlebek i bułeczki pierwej sort😃👍Ciasta i drożdżóweczki z kawusią w domu palce lizać 😃👍Bez całej siatki wypieków nie mam co się pokazywać w domu rodzinnym na Lubelszczyźnie 😉
Źródło:
Marta
Pieczywo pierwsza klasa:) Męża ulubiony to chlebek z żurawiną i orzechami, moja bagietka z oliwkami, córka przepada za bułką z czekoladą, a syn jest fanem jabłecznika:)
Źródło:
Tomasz
Rzemiosło piekarskie na najwyższym poziomie. Chleby, bułki i rogale nie potrzebują, w zasadzie, dodatków by pysznie smakować. Może po za odrobiną masła, konfitury albo prawdziwego sera:). A zapach. Mmmmm.
Źródło:
Sroka
Wspaniałe chleby i bułki, smaczne, zdrowe, długo zachowujące swoje walory. Pod piekarnią rano jest zawsze kolejka i nie zawsze udaje mi się kupić wszystko to, co zaplanowałam. O wypieki z Tartarugi pytają się znajomi z okolicznych miast.
Źródło:
Małgorzata
Wspaniały chleb, polecam, zwłaszcza że jest mi trudno określić, który smaczniejszy. Kupuję więc za każdym razem inny.
Źródło:
Natalia
Chlebek jak dawniej, przepyszny! Na zakwasie nie na drożdżach, a trzyma się i nie pleśnieje przez tydzień. A bułeczki drożdżowe palce lizać. Polecam
Źródło: