Iza Golub
Pysze! Pyszne! Pyszne!Wszystkie zamówione dania były totalnie wyjatkowe. W każdym kęsie czuło się najwyższą jakość składników i idealnie zbalansowane smaki. Według mnie najlepsza włoska restauracja we Wrocławiu, jedna z tych o których myślisz długo po powrocie do domu klepiąc się po brzuszku :).Załączyłabym więcej zdjęć ale niestety wszystko szybko zniknęło z talerzy :).Całym sercem polecam!
Źródło:
Mateusz Wrzeszcz
Jedna z najlepszych pizz neapolitańskich, jakie miałem przyjemność zjeść. Wszystkie składniki zaczynajac od pomidorów (prawdziwe san marzano), przez salami, mozzarellę, na oliwkach kończąc, to autentyczne, najwyższej jakości włoski składniki. Jedyne co można poprawić, to ciasto - mam wrażenie, ze mogłoby nieco dłużej dojrzewać lub być wypiekane w wyższej temperaturze, aby było jeszcze smaczniejsze i nabrało typowej dla napoletany „panterki”.
Źródło:
Talisa Maj
Obsługa uprzejma, lokalizacja bardzo dobra, pizza wyśmienita 😉 ciasto, choć cienkie, to odpowiednio twarde i chrupiące, kawałki się nie rwą i nic nie wypływa, natomiast jeśli chodzi o smak samego ciasta, czegoś mi w nim brakuje, może soli? Wierzę, ze pizza będzie jeszcze odrobinę lepsza i trzymam kciuki 😊
Źródło:
Szymon Kolasa
Piękne miejsce i super atmosfera! Jedzenie było pyszne i ciekawe, czuć ze nikt tu nie oszczędza na składnikach. Będziemy wracać !
Źródło:
Dominika Budzińska
Pizza bardzo smaczna, ciasto dobrze zrobione i wypieczone, czuć jakościowe składniki. Takiego miejsca brakowało na Olimpii Port. Zdecydowanie polecam!
Źródło:
maria marek
Pizza boska! Stylowe wnętrze, obsługa na złoty medal. Cieszę się, że takie miejsce tu powstało! :) Dzięki, za pyszną Parmę, już zjedzona :)
Źródło:
Stanisław Piątek
Jak ktoś lubi włoską kuchnię spod znaku pizzy i pasty, to absolutnie się nie zawiedzie. Czuć jakość i zaangażowanie.
Źródło: