Kasia Karsznia
Pinsa House to nowe i mega klimatyczne miejsce na mapie Kołobrzegu. Mają szeroki wybór pizzy, więc każdy znajdzie coś dla siebie - Diavola skradła moje serce! Pinse podają ze świeżymi, sprowadzanymi z Włoch szynkami i serami, które są obłędne. Załoga jest świetna, a kelnerka przesympatyczna i uśmiechnięta a przy tym bardzo kompetentna. Gorąco polecam i zachęcam do spróbowania!
Źródło:
Nicola Anna
Jedzenie pyszne, sos czosnkowy najlepszy jaki jadłam. Duża porcja jest aż za duża dla jednej osoby.Obsługa bardzo miła.
Źródło:
Anna Czakiert
Próbowałam pinsę w sierpniu. Jestem zachwycona jej smakiem; delikatne i lekkie ciasto, świeże i aromatyczne składniki oraz miła obsługa. Dobra lokalizacja lokalu w pobliżu portu. Bardzo polecam. Jestem skłonna pojechać 450 km. aby ponownie zasmakować tego specjału.
Źródło:
Renata Rudak
Pyszne jedzenie na świeżutkich, prosto z Włoch składnikach. Polecam każdemu, kto lubi smaczną, włoska kuchnię😘 Chrupiące ciasto i rewolucyjne dodatki. Sympatyczni, włoscy właściciele i miła obsługa. Na pewno tam wrocimy !!!!
Źródło:
Edyta
Polecam jeśli ktoś poszukuje spokojnego miejsca bez tłumu ludzi i chce bardzo smacznie zjeść. Miejsce spokojne, położone niedaleko latarni morskiej i molo. Bardzo kameralny wystrój, cisza i spokój. Bardzo sympatyczna obsługa
Źródło:
Marcin Dziedziela
Dawno nie jadłem tak dobrego jedzenia. Widać, że robione z włoską miłością do życia i jedzenia. Dobór składników i ich jakość tworzą niesamowite pyszne dania.
Źródło:
Pola OK
Pinsa bardzo smaczna, wykonana z dobrej jakości składników. Jedzenie szybko podane. Bardzo miła obsługa.
Źródło:
Petr Šimeček
(Przetłumaczone przez Google) To wspaniałe miejsce. Powinieneś zjeść tutaj następny obiad. Pinsa to stara forma pizzy, ze specjalnym ciastem, które jest bardzo lekkie i sprawia, że żołądek czuje się jak w niebie.(Wersja oryginalna)This is gorgeous place. You should eat your next dinner here. Pinsa is the old form of pizza, with special dough which is very light and make your stomach feels like in heaven.
Źródło: