Piotr Strzyżewski
Pyszne!!! polecamy czarne ciasto bezglutenowe i pizzę z pieczarkami. Napar czarna herbata i morele super ? Na wynos super pierogi i inne dodatki. Obsługa przemiła.
Źródło:
Kostiantyn Mazur
Przytulne małe miejsce, bardzo dobra pizza, możliwość wyboru wielu ciast do pizzy. Warto spróbować też deserów!P.S. Komentarze „lokalnych przewodników” typu „musieliśmy czekać kolejne minuty na sztuczce” bardzo umilają oczekiwanie na zmówienie - niezłe można się pośmiać ??
Źródło:
Tomasz Derek
Przypadkowo trafiłem tutaj.Pizza na ciastach do wyboru.Osobiście wybrałem "aktywny węgiel"Czas oczekiwania na zamówienie trwał ok 20 minut.Polecam to miejsce dla osób, które chcą spróbować inny wymiar pizzy.
Źródło:
Simon Plechowski
Wyborna pizza na spodzie bezglutenowym w trzech wersjach z ciasta tak znakomitego, ze smakowałyby mi suche placki. Obowiązkowe miejsce na kulinarnej mapie Poznania.
Źródło:
Aleksander Jabłoński
Często zamawiam, ale jednak na miejscu świeżo wypieczone, w ogródku smakuje dużo lepiej. Na plus możliwość spróbowania kompozycji z poza menu
Źródło:
Nidoran Gloom
TA! Naturalna w nazwie a w prawdziwym życiu sama chemia!. Taka pizza to była w zsrr jak brakowało wszystkiego na pułkach! Pizza ok ale no chemiczna Nie zeby mi to przeszkadzało czy coś ale no nadal.
Źródło:
Grzegorz Sz
Uwielbiamy tę pizzerię. Konkurencją, którą tez lubimy jest pizzeria pod lasem z Suchego Lasu.Nasz wybór: dla dzieci Margerita, aczkolwiek ostatnio zmieniły na cztery sery. Żona Nduja, a ja ostra salami. Ciasto, oczywiście pełnoziarniste.Drobna subiektywna opinia, dla mnie w czterech serach, więcej sera z niebieską pieśnią.Pozdrawiam i proszę pomyśleć o rabatach dla stałych klientów ?
Źródło:
Anna (Łania)
Przepyszna pizza bezglutenowa. Dzięki temu miejscu mogę znowu jeść pizzę! Dziękuję, że jesteście! ❤
Źródło:
Pawel Nawrot
To dla mnie i mojej rodziny najlepsza pizzeria w mieście ze względu na smak pizzy. Pizza ta różni się od większości pizzerii i nazwa pizza naturalna jest jak najbardziej zasadna. Polecam spróbować szczególnie jeśli masz dość podrzędnych pizzerii gdzie często nie uzywa się nawet prawdziwego sera tylko wyroby seropodobne.
Źródło:
Weronika
Pyszna, przede wszystkim dostępna dla każdego pizza. Osoby z celiakią mogą w pełni zaufać, że pizza jest w 100% bezglutenowa. Składniki są najwyższej jakości, a smak jest przepyszny, czuć różnicę między klasycznymi pizzeriami. Na plus również duży wybór nietuzinkowych ciast do pizzy (np. z algami morskimi, aktywnym węglem, czy konopią). Pycha!
Źródło: