Kocham Pjeski
Naprawdę BARDZO smaczna pizza, pomimo, że na cieniutkim cieście (którego normalnie nie jestem fanką).Do tego:Duży ogródekWidok na lasŚpiew ptaszkówSympatyczna obsługaI można z pieskiem:)Z pewnością wrócimy!
Źródło:
Julia Wachowska
Świetne miejsce z najlepszą pizza w okolicy!Nigdy się nie zawiodłam i zawsze wychodzę z pełnym brzuchem !
Źródło:
Katarzyna Dreczko
Przepiękne miejsce ! Jeśli chcesz zjeść prawdziwa włoska pizze to jest to odpowiednie miejsce. Przemiła obsługa! Klimatyczne miejsce. Bardzo gorąco polecam ! Byłam tam dziś po raz pierwszy ale napewno nie ostatni😊
Źródło:
Joanna Stanek
Smacznie,szybko , przytulnie. Właścicielka bardzo sympatyczna a pizza z pieca taka jak lubię .polecam
Źródło:
Simon CROSS
Włoskie klimaty,bardzo przyjazne fluidy kilka stolików dla wymagających od życia czegoś więcej .... piękna
Źródło:
Grażyna
Pyyyysznie! Prawdziwa pizza z pizza, bardzo dobre dodatki, pyszne ciasto! Jestem tu drugi raz i na pewno nie ostatni. Polecam! Na zdjęciu tyle ile udało się zrobić przed zniknięciem pizzy ze stołu ;)
Źródło:
Mateusz
Uwielbiam włoską motoryzację, muzykę, uwielbiam włoski styl życia i uwielbiam włoską kuchnię. Przyznam szczerze, że jestem już zmęczony polskim wydaniem włoskości Pizza Pod Lasem zaskoczyła mnie bardzo, ale to bardzo pozytywnie. Styl, smak i zapach przywodzi na myśl pizzerie z okolic Carpi. Jak dla mnie bomba
Źródło:
Kamil
Moja ulubiona pizza w Suchym Lesie! Piec opalany drewnem. Pizze smaczne, na cienkim cieście. Jedyne co to szkoda, że nie ma dowozu oraz czasami obsługa jest dość oschła. Ale mimo to oceniam na 5.
Źródło:
Maciej
Pizza z prawdziwej włoskiej mąki prosto z pieca opalanego drewnem. Wszystko pyszne, czego chcieć więcej?
Źródło:
marcel7180
Bardzo smaczna pizza w stylu włoskim (cienkie ciasto+kilka rodzajów oliwy). Świetne miejsce na krótki odpoczynek i regenerację podczas malowniczej trasy. Szczerze polecam:).
Źródło:
Marcin
Najlepsza pizza na północy Poznania. Świerze produkty i wypiek w piecu opalanym drewnem i ciasto nie upychane na blasze tylko wkładane na łopanoe do pieca.
Źródło: