Blazej Drozdz
Pyszna Pizza. Pierwszy raz jadłem Pizze z gruszką, polecam!!Pierozki mniammmmWszytko z produktów Włoskich.
Źródło:
Marta R
Miejsce bardzo klimatyczne. Właściciele przesympatyczni. Jedzenie przepyszne. Składniki najwyższej jakości.
Źródło:
Elżbieta Piętka
Świeża i pyszna pizza, pinsa i basotto.Szczególnie tym mniej głodnym polecam Basotto, moje ukochane z gruszka, orzechami i miodem. Na miodzio!
Źródło:
Wojciech Pilich
Fantastyczna pizzeria położona w bardzo niepozornym budynku! Szalenie miły właściciel oraz obsługa sprawiają, że pizza smakuje jeszcze lepiej :)Z przyjemnością odwiedzamy to miejsce.Oprócz pysznej pizzy polecamy również makarony. Na deser można spróbować własnej roboty lodów :)
Źródło:
Beata Machocka
Szczerze polecam! Włoszczyzna na najwyższym poziomie. Doskonale składniki, wyobraźnia i mnóstwo pasji muszą dać rewelacyjny wynik. Dziękujemy za gościnę 🥰 Wrócimy na pewno.
Źródło:
Agnieszka G.
Najlepsza pizza w mieście, wyśmienity sos pomidorowy!🥰 I te autorskie upiększenia pudełka, za każdym razem inne🤩 Błyskawiczny czas realizacji przy dostawie pod drzwi🤗 zawsze miła obsługa! Polecam z całego serca!
Źródło:
Q A
Przytulna mała pizzeria serwująca przepyszną pinse i lasagne, jakie kiedykolwiek jadłam. Miła obsługa. Dziękujemy za gościnę
Źródło:
Dawid Lewicki
Sam lokal z zewnątrz wygląda niepozornie a w środku panuje rodzinny klimat. Natomiast sama pizza jest rewelacyjna, świetne ciasto i składniki wysokiej jakości. Polecam każdemu spróbować, od ostatniej wizyty jest to moja ulubiona pizzeria w Warszawie.
Źródło:
Piotr Michalak
Bardzo ciekawa i smaczna propozycja pizzy w wersji pinsa, zdecydowanie warto spróbować bo zarówno składniki jak i ciasto są bardzo wysokiej jakości, właściciele przemili, wiec o kazdej porze roku warto tu wpaść.
Źródło:
Daniel Piotrowski
Bardzo fajna, rodzinna atmosfera. Na pizzy wysokiej jakości składniki, czuć miłość do Włoch (klimat rodzinnej knajpki, właściciele na miejscu :). Przypadkowe acz bardzo przyjemne odkrycie.
Źródło:
Kasia M
Przepysznie i blisko! Ciasto pierwsza klasa, smak rewelacja, a bassotto pera to niebo w gębie...! Ceny jednak zbyt wysokie...
Źródło: