Artur Tabol
Byliśmy na obiedzie w grupie 8 osób. Większość zamówiła zestaw dnia. Bardzo dobre jedzenie. Porcje pozwalają wyjść z pełnym brzuchem.Pizza którą wzięliśmy na wynos też smakowała Chętnie tam wrócimy.
Źródło:
Bartłomiej Czernecki
Super pizza, bardzo smaczna, dania obiadowe również na bardzo wysokim poziomie. Ceny również świetne, obsługa bardzo miła. Serdecznie polecam
Źródło:
Karol
Pizza super puszyste ciasto, rozmiar wyglądem pizza 40cm miała jakby więcej niż 40cm. Sos czosnkowy za 3zl w dużej miseczce również dobry nawet został. Generalnie cena niska a jakość wyśmienita
Źródło:
Lucyś
Pyszna pizza, jeszcze nigdy nie jadłam takiego ciasta, coś cudownego, ceny ok. Brunetka, która dziś stała na barze była przemiła, doradziła nam co i jak przy zamawianiu. Wrażenia po wizycie super, polecam z całego serduszka.
Źródło:
Dominik B
Nie wiem o co ludziom chodzi, pewnie przyjezdni, ale pizza w Marco nie zmienia się już od lat. Grube puszyste i chrupiące ciasto, dużo sera, tłusta wędlina. Przypomina mi zawsze pizze hut z lat 90 . W Krakowie typowych pizz włoskich czy neapolitańskich jest zatrzęsienie. Zresztą jak ktoś ma ochotę na dobrą pizzę na cienkim to wiecie, że w Zabierzowie taka jest. Polecam Marco, a sam bywam tam raz na jakiś czas od... Już będzie z...20 lat?
Źródło:
Szymon Uchwat
🚗dostawa zazwyczaj 30-60min🍕pizza raz lepsza raz gorsza. Mam wrażenie, że lepiej smakuje w rozmiarach 30cm niż w większych🤔🤷🏻♂️🔝Top 3: Rimini, Margherita,Favorita🎐wystrój trochę klaustrofobiczny ale to kwestia gustu.Pizza MARCO to już symbol Zabierzowa👌5/5
Źródło:
Roman Melnyk
Polecam, ale proszę wsiąść do uwagi że jak dostarczacie burgera i frytki to pasowało by je też tak zapakować żeby nie były ledwo ciepłe.Ogólnie oceniam na plusa.Pozdrawiam
Źródło:
Piotr Adamski
Bardzo dobre jedzenie w przyzwoitych cenach. Wystrój góralskiej chaty, czego nie sugeruje nazwa, przytulnie, swojsko i smacznie POLECAM
Źródło:
Kokefir10
Zamówiłem stripsy z frytkami i smakowało pysznie najadłem się a cena jest odpowiednia do wielkości dania. :)
Źródło: