Pan Jakub
Byłem dwa razy - bardzo miła i szybka obsługa. Pizza bardzo dobra, tutejszy rozmiar średniej pizzy mimo dość cienkiego ciasta przebija słowo duża w wielu innych pizzeriach, dwie osoby najedzą się do syta. W cenie 3 spore czarki z sosami. Jedzenie podane na firmowych, chyba kamiennych, grawerowanych talerzach. Ładny lokal i na zewnątrz ogródek. Zdecydowanie warto odwiedzić to miejsce.
Źródło:
Robert Baranowski
33 zł za średnią pizzę która spokojnie się naje 2 chłopów to spoko cena. Pizza nie jest typowo włoska pizza palona w piecu z drewnem ale mimo wszystko smak na plus. Ciasto dobre, wypieczone sosy smacznePolecam.
Źródło:
Katarzyna Piasecka
Pierwszy raz stamtad jadlam ale wiem ze jeszcze nie raz odwiedze to miejsce bo warto swieza pyszna pizza polecam kazdemu by odwiedzil to miejsce jeszcze nigdy nie jadlam tak pysznej pizzy :D mniam :D
Źródło:
Dziki Mike
Bardzo dobre pizze, grube i smaczne ciasto, a i burgery niczego sobie tylko proszę prosić o duży talerz do nich bo dają na małym i przy jedzieniu męczy utrzymanie wszystkiego na talerzu :-D
Źródło:
Sebastian Urbańczyk
Pizza bardzo dobra Tak samo jak i reszta menuMimo że jest to sieciowka to wszystko o wiele lepsze niż w innych punktachW innych pizzeriach zawsze zamawiając na wynos dostswalem gorszy produkt TUTAJ TEGO NIEMANaprawdę polecam 👍Odnośnie wcześniejszego komentarzaMiałem okazję jeść w lokalu obok pizza smaczna ale to zupełnie co innegoNo i czekanie 40 minut na mała pizze to trochę za długo
Źródło:
Karol Długołęcki
Bardzo smaczne sosy do Pizzy. Przepyszny soczysty burger i sycące, aromatyczne zupy-kremy. W lokalu czysto i schludnie. obsługa bardzo przyjemna.
Źródło:
Milena Woźniak
Bardzo dobra i świeża pizza. Od mini pizzy 26cm po pizzę mega ok.50 cm. Polecam każdemu 👍👍👍
Źródło:
Marcin Dobroszek
Super miejsce!!! Pizza przepyszna, tortilla rewelacja, burgery petarda !!! Bardzo miła atmosfera, sympatyczny personel i super obsługa. Polecam
Źródło:
Joanna Kaźmierczak
Pizza w Nowosolnej? Tylko z Biesiadowo! Najlepsza! Jesteśmy stałymi klientami w zasadzie od otwarcia. Oby tak dalej!
Źródło: