Monika Kuchta
Odwiedzamy to miejsce za każdym razem, gdy jesteśmy w Warszawie. W każdej z sezonowych kart można znaleźć pyszne dania. Wszystkie potrawy nie dość że pyszne to przepięknie podane. Zawsze jem tatar, za każdym razem podany w inny sposób, ale niezmiennie przepyszny. To miejsce ma cudowny klimat, zwłaszcza gdy sam Właściciel jest na miejscu :) Tym razem wpadliśmy na gąskę :)
Źródło:
Magdalena Leśniak
świetne miejsce na spotkanie. przemiła i profesjonalna obsługa. dania nie z tej ziemi - uszka pełne masła, pierogi ruskie podane z wężymordem (skorzonerą) - cudny eksperyment, a na deser jabłko z kruszonką. pyszne! nikogo przy stole nie zawiodły wybory z menu. warto sprawdzić.
Źródło:
Andrzej
Wspaniałe miejsce z wykwintnymi, sezonowymi daniami. Z perspektywy doświadczeni i atmosfery - warto tu bywać, nawet jeśli jest trochę drożej. Polecam
Źródło:
Joanna Henschke
Cudowna atmosfera, obsługa, jedzenie! Kuchnia najwyższych lotów, ale bez zadęcia. Widać, że podstawą są dobre składniki i miłość do gotowania. Wracamy tam regularnie, za każdym razem gdy zmienia się menu (kolejny duży plus - zawsze dania są oparte na tym co jest aktualnie w sezonie) i nigdy się nie zawiedliśmy :)Cieszy też, że ostatnia zmiana lokalu na większy nie spowodowała spadku jakości.
Źródło:
Jan Czapracki
Pyszne polskie jedzenie, którym można naprawdę zaimponować zagranicznym gościom. Dania podane w bardzo fajny i nowoczesny sposób, a do tego okolica parku Morskie Oko powoduje, że cudownie się tam spędza czas. Miejsce jakich mało w Warszawie, prawdziwy klejnot na mapie.
Źródło:
Edyta Barcikowska
Ponownie, wczoraj, odwiedziliśmy restauracje. Nowe menu z sezonowych produktów! No i znowu należą się pochwały dla Szefa Kuchni, Kucharzy i Panów Kelnerów!!!Tatar z kaczki - pychota, tatar wołowy - dodatek marynowanych pomidorów i kapusty kiszonej nie oczywiste a jakie doskonałe, duży talerz to kaczka z pęczakiem - nie pierwszy raz zamówiliśmy, a była jeszcze doskonalsza. I na koniec śliwki z jogurtem pod kruszonką + kawka=niebo w gębie:-)
Źródło:
RQR
Tu trzeba koniecznie przyjść. Każdy kto lubi dobrą kuchnię z pewnością doceni wysokie umiejętności kucharza. Dla mnie to miejsce jest godne polecenia. Poza tym przemiła obsługa.
Źródło:
Mariusz K
Jestem drugi i raz w Małej Polanie i kolejny raz jestem pod wrażeniem smaków jakie udało się zmieścić na jednym talerzu. Ceny trochę zbyt wysokie ale kuchnia naprawdę wysokich lotów.
Źródło:
Peter L
Przepyszne jedzenie! Nasze trzecie podejście bo przy dwóch poprzednich trafialiśmy na zamknięty lokal. Ale było warto! Wrócimy napewno!
Źródło:
Ewa Myśliwiec
Cudowne miejsce, wyśmienita kuchnia, czarujący Andrzej Polan. Byliśmy zachwyceni i dziękujemy za gościnę.
Źródło: