Małgorzata Kamińska
Zgadzam się z opinią... jedne z najlepszych pączków w Warszawie. Tradycyjne- jak określił mój syn PRL-owskie... świeże, miękkie i przepyszne. Godne polecenia!
Źródło:
Paweł Mroziński
Zawsze będę wracał.Pączki jak z innej planety, nie ma skali na której można je umieścić.Ciasto, lukier, konfitury obłędne.Sam lokal przenosi w czasie wiele lat wstecz.Obsługa bardzo miła.Dziękuję i pozdrawiam.
Źródło:
Artur Jakubowski
Smaczne miejsce w odrestaurowanej, robotniczej kamienicy. Jak tylko jestem w pobliżu i nie ma zbyt dużej kolejki to kupuję 1 z pudrem (jak jest) do rączki i 3-4 na wynos dla Rodzinki - chociaż czasami sam ma większy udział w degustacji. Odziwo, na drugi dzień też smakują i to lepiej niż większość innych świeżych:-0 Polecam jeszcze ciepłe! Palce lizać! Pozdrowienia.
Źródło:
Nenia B
Zdecydowanie jedne z najlepszych pączków :)Co ciekawe to smakują jeszcze lepiej na drugi dzień gdy lukier jest przyschnięty. Nabiera on wtedy lepszego smaku :)Kolejki od 9 do 13 mówią same za siebie i tutaj wieloletnią tradycja daje się we znaki.Polecam serdecznie.
Źródło:
AGNIESZKA
Niezmiennie najlepsze tradycyjne pączki w rozsądnej cenie. Polecam nie tylko w okresie tłustego czwartku, ponieważ kolejka jest zdecydowanie za długa :)
Źródło:
Kasia Nguyen
Niezmiennie od dziecka najlepsze paczki tylko tutaj! Może dobrze, że zawsze jak jestem w okolicy są duży kolejki bo bym się już dawno turlała :)
Źródło:
Tamara Korlicka
Według mojej subiektywnej opinii to tu sprzedają najlepsze pączki w Warszawie. Jak widać tradycja zobowiązuje i chyba wszyscy to potwierdzą.
Źródło:
Jolanta Reichenbach
Zamówiliśmy przez telefon. Są pyszne jak jesteśmy w Warszawie kupujemy dla całej rodziny i w Wilnie wszystkim naszym znajomym największe rekomendacje. Są pycha 🫶🏻
Źródło:
Tomasz Leoniuk
Kolejki są długie, co jednak tylko potwierdza, jak wyśmienite są te pączki, skoro ludzie czekają na nie nawet godzinę.
Źródło:
Gilbert Morton
Bardzo dobre pączki, lokal z klimatem. Pączki są zawsze świeże, pakowane klasycznie w papier i zawijane wstążką. Oczywiście są na rynku lepsze, oryginalniejsze, tutaj jest klasyka, ale w najlepszym wydaniu.
Źródło:
Anna Kolodziejska
Zawsze najsmaczniejsze. To znaczy tradycyjna receptura. Osoby wychowane już późniejszych na produkcjach piekarniczych, bułkowatych mają inne smaki dzieciństwa. Dla mnie te są najlepsze.
Źródło: