Paula Qaz
Wracam do tego miejsca już któryś raz. Fajnie że jedzenie ciągle podają dobre. Ryba świeża, surówka z kiszonej kapusty pyszna. Porcje duże.
Źródło:
Urszula Maslowska
Miejsce znalezione w necie, miało dobre opinie, więc postanowiliśmy spróbować. Nie zawiedliśmy się. Ryba przygotowana szybko i przyrządzona naprawdę bardzo smacznie, farsz czosnkowo- ziołowy dodaje dużo aromatu i smaku. Porcja słuszna, ale ryba tak smaczna, że zjedliśmy wszystko. Surówka z kiszonej kapusty - bardzo smaczna, z dużą ilością kminku. Zdecydowanie warto. Wystrój skromny, ciepłe wnętrze w drewnie. Na prośbę dostaliśmy bez problemu dodatkowy talerz na odpadki.
Źródło:
Mariusz Skóra
Super smak pstrąga z ognia. Delikatny, soczysty, doprawiony. Mega obsługa. Dla dzieci plac zabaw w postaci parku linowego. Obsługa za darmo dała tackę na jedzenie (dzieci nie podolaly piersi z kurczaka) plus torba. Klasa. Mega atmosfera.
Źródło:
P
Ryby i mięso z ognia. Bardzo smaczne i duże porcje. Dobre frytki, super surówki. Chce się wracać.
Źródło:
Aga Karo
Bardzo podoba mi się koncepcja tego miejsca. Świeże pstrągi na dwa sposoby: z ognia i wędzony. Koniec. I są one przepyszne! Jest to idealny przykład jak można śmiało oprzeć menu i cały pomysł na jednym, bardzo dobrym jakościowo produkcie. Dodatki do ryby są różne, ale też bez przesady. Na pewno wrócę w to miejsce 👍🏻
Źródło:
Barbara Grzegorczyk
Pyszny pstrąg pieczony nad ogniem. Do tego frytki i prostą surówka z kapusty kiszonej lub ogórków kiszonych. Warto zajrzeć.
Źródło:
Waldemar Borowski
Najlepszy pstrąg z ognia w Zakopanem. W środku soczysty, idealnie dosmakowany. Frytki rewelacyjne, cieniutkie i chrupiące, a sałatka z ogórków kiszonych rewelacyjna. Na pstrąga tylko do Naboo!
Źródło:
Gabriela Nowakowska
Pyszna ryba, pyszna kapusta i pyszne winko. Już nigdy nie zjem pstraga w innym miejscu. Dziękuję autorom za to miejsce. Skradliscie tym smakiem moje serce❤️
Źródło:
Aleksandra Wielgosz
Miejsce niepozorne, ale rybka przepyszna. Świeżutka, przyrządzona w bardzo ciekawy sposób (polecam zajrzeć do kuchni, jest miarę otwarta, można spojrzeć przez okienko). Bardzo serdecznie polecam zajrzeć do tego miejsca jeśli lubicie pstrągi.
Źródło:
Krzysztof Hadaś
Pstrąg prosto z hodowli zza okna, pieczony na żywym ogniu, rewelacja, najlepszy pstrąg jaki jadłem, porcje duże i frytki wyjatkowo dobre bardzo przypominaja te z Mcdonald.
Źródło:
Ewa Adamska
Mała karta ale pstrąg znakomity. Dodatki do pstrąga to np. frytki i sałatki. Jest ich tak dużo, że jedna porcja wystarcza dla dwóch osób. Na pstrąga trzeba trochę poczekać ale jest przyrządzany i pieczony na oczach klientów na ruszcie. Na terenie znajduje się park linowy dla dzieci, dodatkowo płatny. Dzieci mogą z niego korzystać pod opieką rodziców.
Źródło: