Piotr Gorczycki
Pyszne jedzenie - golonkę ciężko samemu przejść wszystko bardzo nam smakowało.Ceny dość wysokie szczególnie za napoje.Polecam!
Źródło:
Justyna Samulska
Trafiliśmy do restauracji na podstawie ocen na Google i był to strzał w dziesiątkę. Niestety na stolik musieliśmy poczekać około 15 minut ale za to przy tak pieknej pogodzie mieliśmy przyjemność jeść w ogrodzie. Żurek był bardzo smaczny, kotlety schabowe z kapustą oraz danie dnia w postaci placków po zbójnicku wyśmienite. Wielkość dań idealna. Mały minus za cenę lemoniady -23 PLN, trochę za dużo.
Źródło:
Adam Grzesik
Właściciele i obsługa doskonale czują to czego oczekują goście. Miejsce z klimatem, pysznym jedzeniem i w pięknym miejscu👌
Źródło:
Krzysztof Burmer
Kolejna wizyta i kolejne genialne doświadczenie. Puchaczowska od wielu lat trzyma bardzo wysoki poziom. Dziś spróbowaliśmy golonkę (warto tu przyjechać specjalnie dla tego specjału) a także pierogi z bryndza i kotleciki gryczane z sałatką. Do tego doskonale piwo Kanec z małego czeskiego browaru rzemieślniczego. Obsługa bardzo zaangażowana i miła. Brawo dla szefa kuchni i załogi.
Źródło:
Izabela Borowiak
Klimatyczne miejsce, bardzo miła i pomocna obsługa. Mimo natłoku gości pani kelnetka usmiechnięta i uczynna. Pełen profesjonalizm. Jedzenie smaczne i duzo. Bardzo polecam.
Źródło:
Rafał Sarat
Bardzo dobre jedzenie, świetne czeskie piwo, przemiła obsługa... I przystępne ceny.Ja zjadłem golonkę pieczoną na kapuście z kminkiem- porcja którą z wielkim trudem zjadłem- była przepyszna - 44zl !!Polecam wszystkim. cudownie... jedzenie pycha
Źródło:
_ukaszk561Wroclaw, Poland
Although we have waited at least 30 minutes to take a sit (over half of this outside) and about 45 minutes for the dishes itself, it was worth it. Food looks great and delicious and the portions are more than enough - even for greater hunger. You will not find anything better in the nearest area.
Źródło:
597shivs
A great place where you can get a hefty dinner after skiing! Service was friendly and professional. There’s a queue on busy days, but it’s worth the wait. I had a gammon joint with cabbage, which was to die for. The wooden interior is killer too!
Źródło:
rosie1232Manchester, United Kingdom
Visited here quite a while back, and loved everything about it! Plus the decor inside is unique and I would recommend to anybody!
Źródło:
miroslaws735Olomouc, Czech Republic
Trotz klener Auswahl an Speisen, kommt jeder auf den Geschmack lokaler Küche.Dazu das Bier aus dem Minipivovar Chomout in Olomouc/Cz ist einfach perfekt.
Źródło:
Krystek54Mars, France
Si vous voulez goûter de la vraie cuisine Polonaise allez dans cet endroit, vous ne serez pas déçus.
Źródło: