Tatiana Mazur
Najlepszy kebab który kiedykolwiek jadłam. Gemuse kebab top. Jedliśmy parę razy słynny drwal i właśnie radiowęzeł wygrywa x10. Pan pokazał nam surowiec mięsa, również świeżo upieczone bułki przez nich. No miejscówka top, wrócimy i wszystkim polecamy.
Źródło:
DANUTA LEWIŃSKA
Trafiłam tu przypadkowoi jestem pod wrażeniem.Kebab z wołowiną najlepszy jaki kiedykolwiek jadłam. Idealna kompozycja smaków!Obsługa przemiła, sympatyczna.Pan dokładnie opisał skład sosu do kebaba.Polecam.
Źródło:
Tomasz Czypul
Nie oszukany ,świeży , nietypowa kompozycja smaków. Najbardziej przypadł mi do gustu orientalny gemuse i orzechowy bakłażan. Wystrój lokalu elegancki,obsługa zaznajomionia ze składnikami .Ja lubię bardziej chrupiący placek ale zawsze można poprosić obsługę co by bardziej przypiec 😎
Źródło:
Jan Łepek
Świetne miejsce. Kebab w wersji z bakłażanem robi niesamowite wrażenie. Wszystko dopracowane jest do perfekcji. Mięso, sosy i dodatki na najwyższym poziomie. Jedyny minus to dość wysokie ceny, lecz przy takiej jakości da się to jakoś przeżyć :)
Źródło:
Agata Perzanowska
Pyszniutki kebab - bardzo, bardzo dużo soczystego mięska. Wyjątkowo smaczna marynowana kapusta i dobrze skomponowane sosy. Dodatkowo robotę robi bardzo miła obsługa, co zdecydowanie zachęca do kolejnych wizyt! Polecam z całego serduszka i pełnego brzuszka 🥰
Źródło:
Mal Zyga
Wzięłam duży mieszany kebab. Było pysznie i dużo. Warzywa chrupiace, mięso doprawione i smaczne, sos z granatów intrygujący, pan przyjmujący zamówienie zaangażowany. Duży kebab na jedną osobę okazał się troszkę za duży. Następnym razem wezmę taki kebab na dwoje i domówię frytki 🍟. Do kebabu zamówiłam cole.
Źródło:
Michał Radowski
Najlepszy kebab w mieście. Dopracowane przepisy, dbałość o najlepszą jakość, fantastycznie miły właściciel, który chce by klient otrzymał jak najlepsze jedzenie i dąży do perfekcji.POLECAM!!!
Źródło:
Alicja Sikorska
Bardzo dobry kebab ! Autorskie sosy, prawdziwe mięso, miła obsługa, pyszne frytki i dodatkowo po sąsiedzku ! Polecam 👌🏼
Źródło:
Nina Orlowska
Jak weszły sosy bez czosnku to obecnie najlepszy kebab w Gdyni. Jak dla mnie lepszy do trójkąta. Jako jedyny ma dobrą zarówno wołowinę jak i kurczaka.
Źródło:
haczyn
Bardzo dobry kebab! Ciekawe propozycje z warzywkami (szczególnie bakłażan!). Bardzo miły i pomocny właściciel, który doradził nawet kompozycje sosów! Co do cen - tyle kosztuje kraftowy kebab w każdym mieście w Polsce. A i za zwykłego kebaba z kuli płaci się czasami prawie tyle co za tego. Bardzo przyjemne odczucia! Polecam!
Źródło:
decompo osed
Genialny kebsik 👌 Panowie za ladą zdecydowanie wiedzą co robią 🙏 bakłażan pieczony w autorskiej mieszance przypraw, po prostu sztos! Szczerze polecam❤️
Źródło: