Krzysztof Antypiuk
Miejsce w sam raz okay dobrze spędzony czas pozdrawiam serdecznie panią kelnerkę co nas obsługiwała hugo margeritha i hugo gitesik
Źródło:
Krzysztof Krzysztof
Przytulne, klimatyczne miejsce, idealne na spędzenie niedzielnego popołudnia. Przepyszny stek z antrykotu podany na kamieniu, co pozwala na wybór wysmażenia mięsa. Bardzo miła i uśmiechnięta obsługa. Gorąco polecam
Źródło:
Jakub K.
Byłem tu z moją dziewczyną i jesteśmy zadowoleni, porcję są naprawdę duże a jedzenie smaczne. Polecam smalczyk i deser BARLEY
Źródło:
Andrzej Borusiewicz
Rewelacyjne miejsce, super jedzenie, o jęczmieniu wiedzą wszystko a jakie z niego potrawy robią - mniam- warto spróbować. Polecam
Źródło:
Akila Separs
Najlepsza restauracja w Białymstoku sałatki przepyszne szczególnie z ananasem i kurczakiem wszystko zawsze świeże Nie ma dania z karty które by nie smakowało Wszystko świeże i smaczne.Z czystym sumieniem moge polecić.
Źródło:
Dominika Dąbrowska
Dogodna lokalizacja, przyjemne wnętrze, bardzo miła obsługa. Jedzenie pyszne i szybko serwowane - warte swojej ceny. Polecam!
Źródło:
Wieslaw Papis
Jednym słowem super, miła obsługa atmosfera i wystrój.A jedzenie to smaczne pyszne i świeże.Wiadomo polecam każdemu .
Źródło:
Stanisław Przedwojski
Bardzo miła obsługa jedzenie bardzo dobre, a co więcej polecam steki i burgera satysfakcja z tego że można sobie samemu usmażyć mięso i to w dodatku na kamieniu nieziemska. Polecam
Źródło:
Michał Misha
Świetna pizza i sosy. Miła obsługa i ceny w doskonałej relacji do jakości. A lemoniady zamawiać w ciemno!
Źródło:
Tomek Korecki
Smaczne jedzenie (pizza i sałatki), ceny średnie. Czysto, obsługa szybka, kulturalna. Można płacić kartą. Widok z okna na piękny Białostocki Rynek. Latem rozstawione parasole. Polecam
Źródło:
Rafal Barszczewski
Miłe i przytulne miejsce. Idealnie nadaje się na spędzenie wieczoru we dwoje jak i na grupowe spotkanie ze znajomymi. Wybór piw troszkę skromny ale jak na piwo do pizzy to wystarczający. Pizza jak dla mnie pyszna. Osobiście uważam że najlepsza receptura na ciasto w mieście. Polecam sycylijską. Moja ulubiona, idealnie smakuje z czerwonym lagerem.
Źródło: