TJK
Spokojna, klimatyczna muzyka, przyjazne wnętrze, ale nade wszystko wspaniałe smaki. Nowe odkrycie łososia, z którego wydobyto nowe, wspaniałe smaki, świetny stek - prawdziwie autorska kuchnia na b.wysokim poziomie.
Źródło:
arkadiusz sniegula
Kiedy planujesz wizyte w restauracji ktora jest od Ciebie oddalona o tysiące kilometrow nie chcesz sie zawiesc, ale tu Ci to nie grozi. Pyszne jedzenie i mila obsługa nic wiecej nie trzeba dodawać, świetne miejsce. Polecam
Źródło:
Filip Sokołowski
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, smak i jakość dań na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam na spotkania, nie ma do czego sie przyczepić
Źródło:
Tomasz Radzinski
Bajka! Stylowy lokal blisko rynku. Pyszne jedzenie, mila obsługa, ładny lokal. Zdecydowanie perełka w okolicy i nie tylko!
Źródło:
Borys
Przepyszne jedzenie. Bardzo ładne nowoczesne wnętrze. Miła profesjonalna obsługa. Jedynie muzyka trochę za głośno powinna być bardziej tłem. Ale i tak będziemy tu wracać bo to co w restauracji najważniejsze czyli jedzenie wspaniałe …
Źródło:
Beata Banaszczak
Małe miasto z wielką świątynią smaku👌. Kulinarna uczta dla wszystkich zmysłów - nie tylko podniebienia. Brawo dla Personelu - przyjemnie zjeść, kiedy uśmiech nie schodzi Paniom z twarzy. Wrócimy jeszcze ♥️
Źródło:
Agata Basisty
Jedzenie pyszne, świeże, ładnie podane. Dobre wino z polskich winnic. Menu nie jest mocno rozbudowane, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyny minus zbyt głośna muzyka przeszkadza w prowadzeniu rozmów.
Źródło:
Sebastian Brajer
Pyszne jedzenie, pięknie podane, fajna - swobodna atmosfera. Chyba najsmaczniejsza wołowina jaką jadłem. Ciekawe, sezonowe dania i barwy - jesienne wariacje na temat dyni i grzybów. Dobre desery - chociaż jeszcze trochę mały wybór.
Źródło:
Adam Zieliński
Bardzo smaczny łosoś podany w ciekawym anturażu; dobre piwo z lokalnego browaru, a do tego pomocna w wyborze dań przemiła obsługa, no i oczywiście deser: sernik z karmelowymi lodami na słono palce lizać. Zdecydowanie polecam i jak będę w okolicy, to zapewne znów tutaj zajrzę.
Źródło: