Ewelina Tkaczyk
Byłam w Imberze i mogę z czystym sumieniem powiedzieć – to jedno z najlepszych miejsc, w jakich jadłam w Łodzi! Jedzenie było po prostu przepyszne – wyjątkowe smaki, dopracowane w każdym detalu. Widać, że kuchnia tworzona jest z sercem i pasją. Do tego obsługa – fenomenalna! Uśmiechnięta, pomocna, zaangażowana i bardzo profesjonalna. Gdybym mogła, dałabym 10 gwiazdek:)Na pewno wrócę na zalewajkę i będę polecać wszystkim znajomym!
Źródło:
abdalman a
Pyszne poliki wołowe. Polecam Tatar ze śledzia. Obsługa przesympatyczna i fajny klimat. Byłem pierwszy raz ale napewno z żoną wrócimy tam. Polecam każdemu nieoczywiste smaki których nie zjesz nigdzie indziej !❤️
Źródło:
Zuzanna Dobrowolska
Genialna kuchnia, bardzo miła obsługa (uśmiechnięty, pomocny kelner ze znajomością menu), ode mnie jeszcze dodatkowa 6 gwiazdka za playliste :) Miły bonus dla posiadaczy Karty Łodzianina -% do rachunku. Same plusy, minusów brak. Na pewno wrócimy :)
Źródło:
Magdalena GÓRSKA
Dawno nie byliśmy tak miło i profesjonalnie obsłużeni. Jedzenie wybitne. Pasztet z kaczki na przystawkę i tatar ze śledzia majstersztyk. Na wyróżnienie zasługuje też burger - chałka z baraniną.
Źródło:
Marcin Michalik
Lokal na końcu podwórka, ale dość łatwo do niego trafić. Spokojna, miła atmosfera i obsługa na najwyższym poziomie, czuliśmy się zaopiekowani.Potrawy smaczne, inspirowane tradycyjną kuchnią łódzką, więc trzeba ich spróbować.Dania polecane przez Magdę Gessler bardzo dobre. To są smaki, które ktoś może pamiętać z dzieciństwa.Dlatego warto odwiedzić to miejsce.
Źródło:
Urszula Bialek
Bardzo miła obsługa czyste wnętrze extra menu szkoda że nie byłam w stanie spróbować więcej ale bardzo polecam pulpety baranie - danie sztos, wywar na żebrach baranich - idealna zupka dzieci polecają rosołek i fileciki z kurczaka. Przystępne ceny
Źródło:
Hanna Tomczak
Pyszne gęsie pipki i rosół z kaczki, a łosoś był po prostu genialny! Najlepszy jaki jadłam do tej pory. Bardzo miła obsługa, fajny klimat, zdecydowanie wrócimy jak następnym razem będziemy w Łodzi.
Źródło:
Monika Korus
Wnętrze trochę słabe, brak przewijaka i podjazdu przed wyjściem więc dla rodziny trochę słabo mimo że w menu są pozycje typowo dla dzieci. Na szczęście pyszne jedzenie i obsługa bardzo sprawna.Najlepsze danie to zdecydowanie kaczka z kopytkami :) Mięso świetnie przyrządzone, kopytka rozpływające się w ustach i wspaniałe buraczki. Porcje mega duże. Polecam!
Źródło:
Aga Andryskowska
Ciekawe miejsce z nieoklepanym menu. Baranina bardzo dobra. Z zup czernina to ultrarzadka pozycja w restauracjach.Jedliśmy tu rodzinnie obiad w niedzielę. Gości było sporo, warto rezerwować wcześniej stolik.
Źródło:
Marta L
Fajne, klimatyczne miejsce, obsługa supersympatyczna, jedzenie bardzo smaczne, ja jadłam wege (pieczony bakłażan), ale mięsożerne koleżanki też były bardzo zadowolone. Warto spróbować deserów - kruche ciasto ze śliwkami (sezonowe) i parfait chałwowe były pyszne :-))
Źródło:
Milena Łyczywek
Świetne miejsce! Dania ciekawe, oryginalne i przede wszystkim pyszne. Dawno nie zachwyciłam się kuchnia jak w tym miejscu. Obsługa miła i pomocna. Polecam
Źródło: