Sebastian S
Bardzo pyszny chińczyk :-)Przejrzyste i czytelne menu - wiesz co jesz :-)Na pewno Warto kawałek podjechać, ale zjeść coś naprawdę smacznego. Fajnie podane, porcje w sam raz. Obsluga miła i uśmiechnięta. Polecam z pełnym brzuchem 😜
Źródło:
Jakub Olszewski
Jestem pozytywnie zaskoczony jakością, smakiem i ogólnie miejscem.Mam ochotę na kilka tajskich pozycji. Wybrałem tym razem kurczaka xa xiu, którego nigdy nie jadłem i wypadł bardzo dobrze. Kiełki i sezam na wierzchu robił robotę. Polecam.
Źródło:
Łukasz W. (SiwY)
Zupa taka jak chcialem na mleku kokosowym,ale w drugim daniu wieprzowinę to musiałem szukać między stosem warzyw.bylem tam 2 raz i musiałem czekać na zupę 20 m
Źródło:
Karolina Mil
Bardzo dobre azjatyckie jedzenie. Najlepsze jakie jadłam. Można zamówić na miejscu i na wynos. Każdy znajdzie coś dla siebie. Solidne porcje. Polecam :)
Źródło:
Paweł Pawłowski
Dania tajskie rewelacja.!(dań chińskich nie próbowałem ale podobno też dobre). Godny polecenia bar azjatycki...szczególnie że w okolicy EPA brak miejsc z dobrym tajskim jedzeniem.
Źródło:
Ignacy Olesiński
Najlepsze tajskie jedzenie w Pabianicach/KsawerowieMoim zdaniem super stosunek jakosci do cenyFakt faktem moja opinia opiera się tylko na daniach z Tofu i je z czystym sercem mogę bardzo polecić (Lee kumke superanckie)
Źródło:
Krystian
Całkowicie inna jakość niż w reszcie barów z azjatyckim jedzeniem. Powiedziałbym, że jakość restauracyjna aniżeli barowa. Porcje duże, fajnie pokrojone warzywa. Zawsze świeżo i smacznie. Polecam :)
Źródło:
Karolina Zielińska
Zazwyczaj bierzemy tajskie- panang lub curry. Jedzenie jest pyszne, świeże, a mięso mięciutkie. Nawet odgrzewane po kilku godzinach jest genialne.Byliśmy w wielu barach chińskich, a ten zdecydowanie zajmuje czołówkę.Polecamy z całego serca.
Źródło:
Damian
Dobre, świeże jedzenie, czysto i dużo miejsca. Łatwo porozumieć się z obsługą i ceny wydają się standardowe i nie przesadzone. Opakowania na wynos, zrobione z pomysłem.
Źródło:
Szymon Koscian
Zdecydowanie nr 1 w Pabianicach i okolicy. Pyszna wołowina, delikatna a nie gumowa jak w zwykłych chinolach
Źródło: