Marcin Tomczuk
Zdecydowanie warto wpaść na burrito z wołowina i tacos z szarpana wieprzowiną. Wizyta dziś ok 19, czekamy na stolik 20 min. Potem już mega szybko zamówienie przy barze, klimat bez zbędnego nadęcia jak w niektórych knajpach w Warszawie. Jedzenie pyszne, wyraziste, świeże, delikatnie ostre. Porcja idealna by się najeść. Warto powtórzyć. Zamówienie dla dwójki z napojami to 120 zł. Muaaaala!!!!
Źródło:
Mikołaj Pytliński
Ilość i jakość opinii mówi sama za siebie! Jedzenie ciekawe i bardzo smaczne! Pierwszy raz widziałem cesadie w takim wydaniu i fajnie, że po ciągłym jedzeniu pizzy, kebabów, burgerów, chińszczyzny można w końcu zjeść coś na prawdę nowego! Radze uważać na skale ostrości bo jest meksykańska :p na pewno jeszcze wróce tu spróbować innych rzeczy :) POLECAM!
Źródło:
Patrycja S
Najlepsze Burrito jakie jedliśmy! 🌯Rozpływało się w ustach - zarówno z wieprzowiną i wołowiną! 🫶🏻🤤Bardzo dobra i orzeźwiająca domowa lemoniada
Źródło:
Adriana Co
Koncept baru mlecznego: zamówienie i odbiór przy barze, dość szybko wydane jedzenie. Spróbowaliśmy 2 opcji tacos: z wołowiną i wieprzowiną, druga opcja smaczniejsza i pożywniejsza. Jak za ok.40 zł słuszna porcja, można się spokojnie najeść. Z czystym sumieniem polecam, sama będę wracać.
Źródło:
Jan Pieńkowski
Najlepsze meksykańskie w Warszawie i nic nawet nie jest blisko. Genialne burrito i quesadilla, świetna obsługa i wyjątkowy klimat. Widać, że całej załodze chodzi o robienie czegoś więcej niż serwowanie jedzenia.
Źródło:
Kornelia M
Jedzenie bardzo dobre, faktycznie smakiem było podobne do jedzenia jakie uświadczymy w Meksyku. Burrito bardzo duże co oczywiście na plus :) Na pewno wrócę spróbować jeszcze taco 🌮 Lokal nie jest duży na szczęście w sezonie jest możliwość siedzenia w ogródku jednak trzeba przygotować się na stanie w kolejce. Nie zawsze też uda się znaleźć wolny stolik. Ale naprawdę polecam wybrać się do tego miejsca 😁
Źródło:
Ania
Tacosy rewelacyjne, dla takich niezdecydowanych ludzi jak ja opcja trzy sztuki każdy inny – idealna:) burrito bardzo duże, mięsne, ale dla mnie jednak tacos stanowczo wygrywają. Co ważne, w sobotę po południu można bez problemu złapać stolik, co nie jest takie oczywiste w Warszawie, a wszystko jest szybko podane. Polecam! I następnym razem testuję quesadillę z indykiem, tylko muszę odwiedzić na większym głodzie ;)
Źródło:
Jordan
Best burrito I’ve ever had. So big you feel like you should cradle it and made with fresh corn tortillas.
Źródło:
Ania
Super tacosy i quesadilla, burrito smaczne lecz z tych trzech pozycji najgorsze (zdecydowanie za dużo fasoli i za mało mięsa). Ogólnie polecam:)
Źródło:
Saint
I’m from Southern California. This was hands down the best Mexican food I’ve ever had. Can’t believe I just said that but it’s true. Not only was the food amazing but also the staff is really cool. I hate beans so they guided me on what to order. Great vibes all around. Can’t wait to come back and try everything on the menu. *They don’t serve alcohol but I think they are cool if you bring your own.
Źródło:
Szymon
Cudowna Quesadilla! 36 zł z wołowiną, ale warte każdej złotówki. Żałuję, że dopiero teraz odkryłem to miejsce. Oby trzymało jakość jak najdłużej
Źródło: