Piotr Konopnicki
Chyba obecnie najmocniejszy ramen w Warszawie. Bezbłędny shoyu i paitan, shio też kozak jak ktoś docenia subtelniejsze buliony. Bardzo tradycyjny ramen, więc nie oczekujcie wariacji jak w Arigatorze. Tutaj najpierw bulion i makaron a potem dodatki. Niemniej mieso jest sztosik. Będę wracał regularnie :)Edit: a no i sam makaron konkret xd
Źródło:
Marek Mostowski
Zamówiłem Tanjiro Ramen z edycji specjalnej. Faktycznie bulion był bardzo aromatyczny i ciężki aż pod koniec ciężko było zjeść kolejna łyżkę. Dodatkowym atutem był bardzo gruby i sprężysty makaron. Pycha. Jedyne do czego mogę się przyczepić to mięso niektóre kawałki nie dały się kompletnie pogryźć i pomimo minutowego żucia niektórych kawałków musiałem je zostawić. Obsługa bardzo w porządku :)
Źródło:
Aga Sz
Fajne miejsce z klimatem :) Bardzo dobry ramen na drobiowym wywarze (uwielbiam, długo szukałam), pyszny makaron i dużo dodatków o fajnie komponujących się smakach. Na pewno wrócę, tym razem wypróbować wege 😎
Źródło:
Ela Benczek
Genialny ramen - bardzo klasyczny, wręcz domowy smak, ale wyniesiony na wyższy level. Kompozycje smakowe bardzo mądrze pomyślane. Plus bardzo przyjemna luźna atmosfera. Idealny na obiad w środku tygodnia :3
Źródło:
Ol Ża
Rzadko spotykany ramen na bulionie z kaczki. Bardzo fajny smak. Jajko podawane całe. Niestety zbyt słony i lokal bez klimy w ciepłe dni.
Źródło:
Zofia Tomalska
Obsługa przemiła. Pan udzielił pysznych rad dopasowanych do preferencji klienta. Sam ramen 5/5 lub 10/10! 🍜👌🏻
Źródło:
Danny OG
Profesjonalnie zrobiony ramen+super przystawki.Przyjemna lokalizacja.Adekwatne cenyoraz dostępność czasem nawet do 1 w nocyPolecam
Źródło:
Katarzyna Wiercioch
Ramen pyszny, wnętrze kameralne i klimatyczne, można fajnie pogadać z obsługą o ramenie i nie tylko. 11/10 !
Źródło:
Kamil Ostrowski
Najlepszy ramen w Warszawie na chwilę obecną, pyszny wyrazisty wywar a dodatki palce lizać polecam.
Źródło: